MCB lere takılan bir çok aksesuar da var. Konusu video da geçmemiş, ama bu haliyle de epey açıklayıcı.Bunu izleyip, sigortaya saygi duymaya basladim Kacak akim rolesi yok konuda, sadece sigorta. Ama sigortanin her seyi var.
zaman rolesi gibi olan bir seye, aksesuar denilebilir mi? Yoksa baska bir seylerden mi bahsediyorsunuz?MCB lere takılan bir çok aksesuar da var. Konusu video da geçmemiş, ama bu haliyle de epey açıklayıcı.
zaman rolesi gibi olan bir seye, aksesuar denilebilir mi? Yoksa baska bir seylerden mi bahsediyorsunuz?
Orijinal kartuş aR veya gR açma eğrili kartuş olabilir. Yenilirken aynısından bulmak lazım, piyasada genelde gL/gG ve aM tipi kartuş bulunuyor.Bu otomatik sigortalar çok kullanışlı.
Attığında geri kur kaldığın yerden devam et.
Ama ben bu sigortaları sevmediğim tek yanı tepki süresi. Bunun yerine kartuş sigorta kullanmayı daha çok seviyorum.
Bir projede orjinal olarak kartuş sigorta kullanılıyor. Attığında kosa devreyi bulup düzeltip sigortayı yeniliyorum. Ancak bir müşteride sigorta bulamadığımız için bu otomatik sigortalardan kullandık. İlk başta çalıştı. Bir sonraki arızada kısa devre nedeniyle sigorta sonrasındaki kontrol elemanları da bozuldu.
zaman rolesi gibi olan bir seye, aksesuar denilebilir mi? Yoksa baska bir seylerden mi bahsediyorsunuz?