Sigorta

hakan8470

abantu
Bunu izleyip, sigortaya saygi duymaya basladim :gulus2: Kacak akim rolesi yok konuda, sadece sigorta. Ama sigortanin her seyi var.

MCB lere takılan bir çok aksesuar da var. Konusu video da geçmemiş, ama bu haliyle de epey açıklayıcı.
zaman rolesi gibi olan bir seye, aksesuar denilebilir mi? Yoksa baska bir seylerden mi bahsediyorsunuz?

Bu otomatik sigortalar çok kullanışlı.

Attığında geri kur kaldığın yerden devam et.

Ama ben bu sigortaları sevmediğim tek yanı tepki süresi. Bunun yerine kartuş sigorta kullanmayı daha çok seviyorum.

Bir projede orjinal olarak kartuş sigorta kullanılıyor. Attığında kosa devreyi bulup düzeltip sigortayı yeniliyorum. Ancak bir müşteride sigorta bulamadığımız için bu otomatik sigortalardan kullandık. İlk başta çalıştı. Bir sonraki arızada kısa devre nedeniyle sigorta sonrasındaki kontrol elemanları da bozuldu.

zaman rolesi gibi olan bir seye, aksesuar denilebilir mi? Yoksa baska bir seylerden mi bahsediyorsunuz?
20240510_112147.jpg
20240510_112434.jpg

Yukarıda bazı örneklerini ve nasıl takıldığını görebilirsiniz.

Bu otomatik sigortalar çok kullanışlı.

Attığında geri kur kaldığın yerden devam et.

Ama ben bu sigortaları sevmediğim tek yanı tepki süresi. Bunun yerine kartuş sigorta kullanmayı daha çok seviyorum.

Bir projede orjinal olarak kartuş sigorta kullanılıyor. Attığında kosa devreyi bulup düzeltip sigortayı yeniliyorum. Ancak bir müşteride sigorta bulamadığımız için bu otomatik sigortalardan kullandık. İlk başta çalıştı. Bir sonraki arızada kısa devre nedeniyle sigorta sonrasındaki kontrol elemanları da bozuldu.
Orijinal kartuş aR veya gR açma eğrili kartuş olabilir. Yenilirken aynısından bulmak lazım, piyasada genelde gL/gG ve aM tipi kartuş bulunuyor.

Forum istatistikleri

Konular
7,100
Üyeler
2,877
Son üye
mrnobodyu

Son kaynaklar

Son profil mesajları

az bilgili çok meraklı
Prooffy wrote on semih_s's profile.
Merhaba, sizden DSO2C10 hakkında bilgi rica ettim. Yanıtlarsanız sevinirim...
Unal wrote on taydin's profile.
Timur Bey, Arduino kontrollü bir akü şarj cihazı yapmaya çalışıyorum. Aklımdaki fikri basit bir çizim olarak konu açmıştım. Özellikle sizin fikirlerinizi çok önemsiyorum.
hakan8470 wrote on Dede's profile.
1717172721760.png
Dedecim bu gul mu karanfil mi? Gerci ne farkeder onu da anlamam. Gerci bunun anlamini da bilmem :gulus2:
Lyewor_ wrote on hakan8470's profile.
Takip edilmeye başlanmışım :D ❤️
Back