Mikro Step
Kıdemli Üye
Step motor icin oyle. Ama lineer motorlar sadece lineer step motorlardan ibaret degil.
Merhaba çalışmanız güzel olmuş emeğinize sağlık. Motor silisli saçlarını nereden temin ettiniz ve kesimi nerede yaptırdınız? bu şekilde bir projemiz var parça olarak yaptıracak yer bulamadım. yardımcı olursanız sevinirim iyi çalışmalar.Kacinilmaz.
Malesef silisli sac degil. Xometry firmasinin elindeki siradan sactan kestirdim.
Birbaska form sitesindeki arkadas firmalarinin bu tip arge isleri icin Cin'de kesim yaptirdigini soylemisti.
![]()
Xometry Türkiye – Talebe Özel Üretim Platformu: CNC İşleme, Sac Metal, 3D Baskı
Xometry Türkiye, CNC işleme, 3D Baskı, Sac Metal Şekillendirme ve Enjeksiyon Kalıplama teknolojileri yüzlerce malzeme ve ardıl işlem kombinasyonu ile online talebe özel üretim hizmetleri sunar.xometry.com.tr
Teşekkür ederim. Bir inceleyeyim.Malesef silisli sac degil. Xometry firmasinin elindeki siradan sactan kestirdim.
Birbaska form sitesindeki arkadas firmalarinin bu tip arge isleri icin Cin'de kesim yaptirdigini soylemisti.
![]()
Xometry Türkiye – Talebe Özel Üretim Platformu: CNC İşleme, Sac Metal, 3D Baskı
Xometry Türkiye, CNC işleme, 3D Baskı, Sac Metal Şekillendirme ve Enjeksiyon Kalıplama teknolojileri yüzlerce malzeme ve ardıl işlem kombinasyonu ile online talebe özel üretim hizmetleri sunar.xometry.com.tr