ayhanarican
Üye
Olur hatta MongoDB kullanırsak çok daha sağlıklı olur. SQL veritabanları geliştirme aşamasında SQL Injection açığına sebep oluyor ve bununla uğraşması da dert fakat Node.js ve MongoDB kullanıldığında hem çok hızlı hem de çok detaylı hazırlanabiliyor. İç içe nested objelerin özellikle komponentler söz konusu olduğunda gerekli olduğunu düşünüyorum zira komponentlerin belirli bir data yapısına uymayan türlü türlü özellikleri var. Bu benden daha önce de istenmişti ancak onlardan database için bir örnek istedim malum komponenetler değiştikçe veri yapıları da çok çeşitlerinyor yani boş databaseli bir uygulama yapmak hazır veri olmadan çok zor.@ayhanarican boşver şu overunity'yi de, seninle node.js/postgresql backend kullanan, web tabanlı bir komponent takibi programı yazalım. Forumda da yükleyelim millet faydalansın. Ben arka planda yapmaya çalışıyorum ama web işlerinde ilerlemem yavaş oluyor ...
Server size ait ise Node.js + MongoDB ve ara yüz için de Angular kullanmak iyi olabilir. Bir data kaynağı gösterebilirseniz yardımcı olurum.