STM32F030F4P6-ARDUINO.IDE

b.jpg

şimdi emin olamıyorum işte bunları işlemci mi yapıyor yoksa kullandığım kablomdan mı.
bir skop probu almalıyım.

ringing'leri boşver. Onlar kablolamadan kaynaklanıyor. Ya kablolar fazla uzun, ya devrenin şase kablosu fazla ince veya uzun. yada probun şase kablosu çok uzun. Birçok sebebi olabilir. İyi bir prob alısran, uca takılabilen yaylı şase aparatı oluyor, bu tip sorunları azaltıyor.

Mesela bende kartal otomasyondan aldığım şu prob var. Benzerleri vardır başka yerlerde

IMG_20220425_171816.jpg

IMG_20220425_171913.jpg

IMG_20220425_172001.jpg

ringing'leri boşver. Onlar kablolamadan kaynaklanıyor. Ya kablolar fazla uzun, ya devrenin şase kablosu fazla ince veya uzun. yada probun şase kablosu çok uzun. Birçok sebebi olabilir. İyi bir prob alısran, uca takılabilen yaylı şase aparatı oluyor, bu tip sorunları azaltıyor.

Mesela bende kartal otomasyondan aldığım şu prob var. Benzerleri vardır başka yerlerde

16966 eklentisine bak

16967 eklentisine bak

16968 eklentisine bak
Skobun yanında gelen probum çok güzeldi masaya bıraktığım havyam gitmiş ona deymiş bende ekmek almaya gittim geldim o sıra gelene kadar prob bu dünyadan göçmüş.

Öncelikle ihtiyacımız olan1 adet usb//ttl çevirici çevirimizin özel bir çevirici olmasına gerek yok (ch340/ft232/cp2102) olur ben cp2102 ile yükleme yaptım.
Kartın üzerinde usb soket gördüm. Neden ttl çevirici kullanıyoruz?

Bu stm32duinoyu binlerce insan katkısıyla geliştiriyorlar hatta forumları bile var.

Bir tane pwm örneği yok.
Bir tane dahili rtc örneği yok.

Sadece program atabilmemizi sağlamışlar sağ olsunlar.

Forum istatistikleri

Konular
7,175
Üyeler
2,902
Son üye
ssefeate

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Freemont2.0 wrote on herbokolog's profile.
nick iniz yakıyor
:D
Freemont2.0 wrote on posta's profile.
Merhabalar :)
az bilgili çok meraklı
Prooffy wrote on semih_s's profile.
Merhaba, sizden DSO2C10 hakkında bilgi rica ettim. Yanıtlarsanız sevinirim...
Unal wrote on taydin's profile.
Timur Bey, Arduino kontrollü bir akü şarj cihazı yapmaya çalışıyorum. Aklımdaki fikri basit bir çizim olarak konu açmıştım. Özellikle sizin fikirlerinizi çok önemsiyorum.
Back