Biraz fon yatırımım var. Tek bir yerden takip edebilmek için google tablolarda bir sistem oluşturdum.
Tefas web sitesinden verileri çekiyorum ama bir kaç dakika sonra tefas tarafında ne oluyorsa veri akışı kesiliyor.
Tekrar çekebilmek için hücre den fon kodunu silip tekrar yazıyorum. Ama bunu sürekli yapmak çok sıkıcı oluyor.
Gün boyu yapay zeka dahil bir çok araştırma yaptım ama bir sonuca ulşamadım.
Sorun tefas kaynaklı olduğu için sanırım, hangi kodu denediysem bir süre çalıştıktan sonra sıfırlandı.
Fonun kodunu yazdığım anda tüm bilgileri çekebiliyorum.
Mesela fonun fiyatını şu kod ile çekiyorum:
Olması Gereken
Bir kaç Dakika Sonra Olan
Tefas'a bu konu ile ilgili mail attım ama beni takarlar mı bilemiyorum.
Bu arada mail atarken "konuyla ilgili resim ekte" yazdım ama resmi eklemeden gönder butonuna bastım. Sanırım bu hatayı milyonlarca insan çok sık yapıyordu ki önlem almışlar. Dikkatimi çekti.
Tefas web sitesinden verileri çekiyorum ama bir kaç dakika sonra tefas tarafında ne oluyorsa veri akışı kesiliyor.
Tekrar çekebilmek için hücre den fon kodunu silip tekrar yazıyorum. Ama bunu sürekli yapmak çok sıkıcı oluyor.
Gün boyu yapay zeka dahil bir çok araştırma yaptım ama bir sonuca ulşamadım.
Sorun tefas kaynaklı olduğu için sanırım, hangi kodu denediysem bir süre çalıştıktan sonra sıfırlandı.
Fonun kodunu yazdığım anda tüm bilgileri çekebiliyorum.
Mesela fonun fiyatını şu kod ile çekiyorum:
Kod:
=DEĞİŞTİR(İNDİS(IMPORTHTML("https://www.tefas.gov.tr/FonAnaliz.aspx?FonKod="&A3;"LIST";5);1);1;15;"")
Olması Gereken
Bir kaç Dakika Sonra Olan
Tefas'a bu konu ile ilgili mail attım ama beni takarlar mı bilemiyorum.
Bu arada mail atarken "konuyla ilgili resim ekte" yazdım ama resmi eklemeden gönder butonuna bastım. Sanırım bu hatayı milyonlarca insan çok sık yapıyordu ki önlem almışlar. Dikkatimi çekti.