Telefondan Arduino Kodlanmıyor

ma2ıstv1

Yeni Üye
Telefon üzerinden arduino kodlamak için usb terminal uygulamasını kullanıyordum ve bi 2, 3 gün öncesine kadar arduino ya bu uygulamadan kod atarken hiç sıkıntı yaşamadım ama bu gün hiç bir şekilde ne denersem deniyeyim telefondan arduino ya kod atamıyorum. Aynı kablo ve aynı kartı bilgisayara bağlayıp atabiliyorum telefondan atılmıyor ve benimde bir sebepten dolayı bilgisayardan değilde telefondan atmak zorundayım bunun sebebi ne olabilir bilgisayara bağlayıp atabiliyorum telefondan atılmıyor ve benimde bir sebepten dolayı bilgisayardan değilde telefondan atmak zorundayım bunun sebebi ne olabilir

Telefonu fabrika ayarlarina cevirip denediniz mi? Bunu yaptiktan sonra yalnizca terminal uygulamasi kurup deneyin. Yine olmazsa donanim arizasi olabilir telefonda. Telefonu PC'ye bagladiginizda iletisim saglaniyor mu bu arada?

Telefonu fabrika ayarlarina cevirip denediniz mi? Bunu yaptiktan sonra yalnizca terminal uygulamasi kurup deneyin. Yine olmazsa donanim arizasi olabilir telefonda. Telefonu PC'ye bagladiginizda iletisim saglaniyor mu bu arada?
Malesefki telwfonu formatlama şansım yok ama 3 adet farklı telefondan denedim hiç birinde olmadı sadece 1 i bilgisayara bağlanmadı digerleri bilgisayara bağlayıp dosya alış verişi yaptım ve hiç bir sorun olmadı

Ben ardiunodroid kullanıyorum ama ben hiç kod yükleyemedim sürekli kart seçin hatası veriyor sorunu halledebildinizmi

Forum istatistikleri

Konular
7,115
Üyeler
2,883
Son üye
alemrans

Son kaynaklar

Son profil mesajları

az bilgili çok meraklı
Prooffy wrote on semih_s's profile.
Merhaba, sizden DSO2C10 hakkında bilgi rica ettim. Yanıtlarsanız sevinirim...
Unal wrote on taydin's profile.
Timur Bey, Arduino kontrollü bir akü şarj cihazı yapmaya çalışıyorum. Aklımdaki fikri basit bir çizim olarak konu açmıştım. Özellikle sizin fikirlerinizi çok önemsiyorum.
hakan8470 wrote on Dede's profile.
1717172721760.png
Dedecim bu gul mu karanfil mi? Gerci ne farkeder onu da anlamam. Gerci bunun anlamini da bilmem :gulus2:
Lyewor_ wrote on hakan8470's profile.
Takip edilmeye başlanmışım :D ❤️
Back