Herkese merhabalar,
Bir yazılım geliştirici olarak, elektroniğin pratik tarafında sahada bu cihazları kullanan deneyimli mühendislerimizin tecrübelerine ve yönlendirmelerine ihtiyacım var.
Ticari işletme gibi düşünmenizi istiyorum alacaklarımı çalıştığım firmya aldıracağım.
Planladığımız Ekipman Listesi:
1. Ölçüm ve Analiz Cihazları
İyi çalışmalar dilerim.
Bir yazılım geliştirici olarak, elektroniğin pratik tarafında sahada bu cihazları kullanan deneyimli mühendislerimizin tecrübelerine ve yönlendirmelerine ihtiyacım var.
Ticari işletme gibi düşünmenizi istiyorum alacaklarımı çalıştığım firmya aldıracağım.
Planladığımız Ekipman Listesi:
1. Ölçüm ve Analiz Cihazları
- Keysight DSOX1204G (Osiloskop)
- Fluke 289 & Unit UT89XD (Dijital Multimetreler)
- Otii Ace Pro (Düşük güç tüketim analizi için)
- Saleae USB Logic Analyzer (24 MHz 8 Kanal) & Standart USB Analizatör
- Micsig DP1502 Yüksek Voltaj Diferansiyel Probu (150V)
- DE-5000 LCR Metre
- Korad KA3005D Power Supply 30V 5A DC (Alternatif önerilerine açığız)
- Thermal Master T2 Pro Termal Kamera (Emin değiliz, alternatif arıyoruz)
- Andonstar AD409 Pro (Dijital Mikroskop)
- FNIRSI HS-02A 100W Akıllı Kalem Havya Mega Set
- CLASS 968D Üflemeli Havya
- Pro'sKit Lehim, Cımbız ve Tornavida Seti
- TC2030 Connector
- USB to RS232 / RS485 / TTL Endüstriyel İzole Dönüştürücü (CH343G)
- Elektronik Sarf (Breadboard, jumper, IPA, tel/krem lehim, flux, temizlik teli, RF konektör kitleri)
- Direnç ve Kapasite Kitleri (SMD/Dip) Snap Maker U1 Sipariş verdik alternatif yazıcı önerisinde açığım
- 3D Printer Sarf Malzemeleri
- Alternatifler: Listede yer alan (özellikle güç kaynağı ve termal kamera) cihazlar yerine "Fiyat/performans veya endüstriyel kalite açısından kesinlikle şunu almalısın" dediğiniz modeller var mıdır?
- Kullanıcı Tecrübesi: Bu cihazları aktif kullanan hocalarımızın olumlu/olumsuz deneyimleri nelerdir? Kronik sorunu olan bir cihaz seçmiş miyiz?
- Gözden Kaçanlar: RF ve IoT odaklı bir laboratuvarda "Şu ekipman veya sarf malzemesi olmadan olmaz" dediğiniz eksiklerimiz nelerdir?
- Tedarikçi Önerisi: Bu ürünleri toplu olarak uygun fiyata ve güvenilir bir şekilde temin edebileceğimiz tavsiye ettiğiniz tedarikçiler var mıdır?
İyi çalışmalar dilerim.