type-c PD protokolü ile çalışan Miniware Ts21'i usb-a çıkışlı adaptör ile çalışır mı?

iktinos

Üye
Tüm forumdaş arkadaşlara selamlar. Geçenlerde miniware ts21 havya almıştım. Havya pd protokolü ile type c çıkışlı sarj adaptör ile çalışıyor. Havya elimdeki 22 Wattlık power bank ile çalışıyor ancak ben daha yüksek bir güç ile kullanmak istiyorum. Malumunuz bu adaptörler gayet pahalı. Elimde resmini koyduğum kendi telefonumun 100 watt'lik ancak usb-a çıkışlı Honor'un charger'ı var. Usb-a'dan type-c'ye dönüştürücü ile denedim çalışmadı.
Usb-a'dan bunu çalıştırmanın bir yolu var mı acaba.

Ekler

• IMG_20251217_140324.jpg
    IMG_20251217_140324.jpg
    314.8 KB · Görüntüleme: 8
İnternette aradım, bu adaptör için birkaç yerde USB PD ile uyumlu denmiş. Muhtemelen kendi kablosu ile denerseniz çalışacak.

Olabilir şimdi başka yerlere baktım orada da type A çıkış varsa CC pinleri olmayacak, USB PD ile çalışmayacak diyor.

Alternatif çözüm olarak eski laptop şarjı + USB PD dönüştürücü modül denenebilir.

Ben BİM den 450 kusur TL ye 65w adaptor aldım ts101 ıcın ama suan 600 kusur galiba arada dusuyor 400 kusure

Olabilir şimdi başka yerlere baktım orada da type A çıkış varsa CC pinleri olmayacak, USB PD ile çalışmayacak diyor.

Alternatif çözüm olarak eski laptop şarjı + USB PD dönüştürücü modül denenebilir.

İlgilendiğiniz ve cevapladığıniz için teşekkürler. Yani cihaz barrel-jack to type c kablo ile çalışıyor zaten. Sorun laptop adaptörünün ağırlığı taşınabilirlik noktasında telefon charger daha avantajlı.

Eskı adaptorlerde de yanı type a olanlarda da hızlı şarj protokolleri vardı tam hangi protokol destekliyor ona bakmak gerek

spigen 47w var 320tl işini görecektir.

spigen 47w var 320tl işini görecektir.

Teşekkürler hocam. Ancak havya 100 watt'lık her ne kadar sürekli 100 watt kullanmıyor olsa da 65 ve üstü olsa daha iyi olur. Ben yine de Amazon'a bir bakayım. En azından bir 65 watt olanına. Sağolun

Daha dün Çin’den bu modülden 10 tane sipariş ettim. İki tanesi 140 TL + vergi.

Amacım, masada bağımsız şekilde çalışan 10 çıkışlı bir USB-C şarj istasyonu yapmak. 8–30 V arası giriş verilebiliyormuş. 30 V giriş ve iyi bir soğutma ile 65 W alabilirim diye düşünüyorum. Kendi yazdığında göre çıkış gücü: 65W maks (5V3A, 9V3A, 12V3A, 20V3.25A, vb.)

Ulaştığında test edeceğim ve muhtemelen sonuçları paylaşırım. Böyle kullanmak istersen testleri bekleyebilirsin.

PD65W Hızlı Şarj Modülü Type-C Arayüzü PD/QC/SCP/PPS Hızlı Şarj Desteği Tam Protokol Şarj Modülü

1765986542184.png

Daha dün Çin’den bu modülden 10 tane sipariş ettim. İki tanesi 140 TL + vergi.

Amacım, masada bağımsız şekilde çalışan 10 çıkışlı bir USB-C şarj istasyonu yapmak. 8–30 V arası giriş verilebiliyormuş. 30 V giriş ve iyi bir soğutma ile 65 W alabilirim diye düşünüyorum. Kendi yazdığında göre çıkış gücü: 65W maks (5V3A, 9V3A, 12V3A, 20V3.25A, vb.)

Ulaştığında test edeceğim ve muhtemelen sonuçları paylaşırım. Böyle kullanmak istersen testleri bekleyebilirsin.

PD65W Hızlı Şarj Modülü Type-C Arayüzü PD/QC/SCP/PPS Hızlı Şarj Desteği Tam Protokol Şarj Modülü

45747 eklentisine bak
Hocam bende benzeri bir devre var ancak çıkış soket degil + - seklinde padler. Bunları eski ts100'me kablo yapmak için almıştım. Biliyorsunuz ts100 sadece barrel jack ile çalışıyor. Ben çıkış uçlarına kablo ile bir barrel jack takıp çalıştırmıştım. Ancak sizin bu modülün devresi farklı olabilir. Bendeki resimde gorebilceginiz gibi trigger devresi. Ben beklerim acelem yok. Teşekkürler öneriniz için.

Ekler

• IMG_20251217_190519.jpg
    IMG_20251217_190519.jpg
    912.6 KB · Görüntüleme: 4
  • IMG_20251217_190528.jpg
    IMG_20251217_190528.jpg
    779.6 KB · Görüntüleme: 4

Forum istatistikleri

Konular
8,671
Üyeler
3,467
Son üye
isaayan

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Abdullah karaoglan falcon_browning Abdullah karaoglan wrote on falcon_browning's profile.
selamın aleyküm ses sistemindeki cızırtıyı hallettınızmi
"Araştırma, ne yaptığını bilmediğinde yaptığın şeydir." - Wernher von Braun
“Kendi yolunu çizen kişi, kimsenin izinden gitmez.” – Nietzsche
Kim İslâm’da güzel bir çığır açarsa (güzel bir alışkanlık başlatırsa), onun sevabı ve kendisinden sonra ona uyanların sevapları, onların sevaplarından hiçbir şey eksilmeksizin ona da yazılır.
erdemtr55 taydin erdemtr55 wrote on taydin's profile.
Merhaba Taydin bey,
Gruba spms serisi yapıcak mısınız?
ben 3 sargılı toroid ile 2 adet flyback sürücek bir devre yapmayı düşünüyorum.size soracak sorularım vardı?
Back