taydin Timur Aydın Staff member Katılım 24 Şubat 2018 Mesajlar 26,820 Dün saat 18:40 #1 Pakistan'da yemek pişirmede kullanmak üzere biogaz nakli. Ama dikkat etmeleri lazım, etrafta sigara içen varken pek taşımamak lazım ... Son düzenleme: Bugün saat 09:09
Pakistan'da yemek pişirmede kullanmak üzere biogaz nakli. Ama dikkat etmeleri lazım, etrafta sigara içen varken pek taşımamak lazım ...
fide Meraklı ve "nasıl" sorusunu seven biri Katılım 8 Eylül 2021 Mesajlar 2,939 Dün saat 22:33 #2 Bu adamları seviyorum. İş güvenliği, dikkat, eğitim Süper. Yapılan her işte can güvenliği en üst seviyede.
Bu adamları seviyorum. İş güvenliği, dikkat, eğitim Süper. Yapılan her işte can güvenliği en üst seviyede.
deleted Aktif Üye Katılım 25 Şubat 2024 Mesajlar 2,128 Dün saat 23:10 #3 Statik elektrik kıvılcımı ile havaya uçmadıkları için şanslılar. Torbayı tam boşaltmadıkları için havada kalır. Gaz hava karışımı daha tehlikeli.
Statik elektrik kıvılcımı ile havaya uçmadıkları için şanslılar. Torbayı tam boşaltmadıkları için havada kalır. Gaz hava karışımı daha tehlikeli.
taydin Timur Aydın Staff member Katılım 24 Şubat 2018 Mesajlar 26,820 Bugün saat 09:03 #4 Hmm toplanan biogaz imiş, LPG değil. Ama bu riski ne kadar azaltıyor emin değilim.
taydin Timur Aydın Staff member Katılım 24 Şubat 2018 Mesajlar 26,820 Bugün saat 09:08 #5 Eğer torbayı doldurmadan önce içerideki havayı boşaltıyorlarsa, veya en azından torbayı düzleştiriyorlarsa, o zaman yakıldığında tahminim gaz patlamaz, sadece yanar.
Eğer torbayı doldurmadan önce içerideki havayı boşaltıyorlarsa, veya en azından torbayı düzleştiriyorlarsa, o zaman yakıldığında tahminim gaz patlamaz, sadece yanar.
T tsahin Üye Katılım 13 Ekim 2018 Mesajlar 152 Bugün saat 09:15 #6 Türkiye'de bazıları bu yöntemi kesin deneyecektir.
taydin Timur Aydın Staff member Katılım 24 Şubat 2018 Mesajlar 26,820 Bugün saat 10:34 #7 tsahin dedi ki: Türkiye'de bazıları bu yöntemi kesin deneyecektir. Genişletmek için tıklayın... Gaz kaçağı tespitinde geleneksel çakmak metodunu kullanmasalar bari ...
tsahin dedi ki: Türkiye'de bazıları bu yöntemi kesin deneyecektir. Genişletmek için tıklayın... Gaz kaçağı tespitinde geleneksel çakmak metodunu kullanmasalar bari ...
slewrate Aktif Üye Katılım 17 Eylül 2019 Mesajlar 900 Bugün saat 10:50 #8 Türk'ler ağzında sigara olmadan yapmaz o işi.
Diyot Aktif Üye Katılım 14 Ocak 2024 Mesajlar 782 59 dakika önce #9 Ne kadar depolanabildiğini merak ettim.
Furkan KELEŞOĞLU Aktif Üye Katılım 12 Ekim 2019 Mesajlar 519 38 dakika önce #10 Diyot dedi ki: Ne kadar depolanabildiğini merak ettim. Genişletmek için tıklayın... Naylonu basınçlandıramadığı için naylonun ic hacmi kadar depolayabilir.
Diyot dedi ki: Ne kadar depolanabildiğini merak ettim. Genişletmek için tıklayın... Naylonu basınçlandıramadığı için naylonun ic hacmi kadar depolayabilir.