taydin Timur Aydın Staff member Katılım 24 Şubat 2018 Mesajlar 26,812 Dün saat 18:40 #1 Pakistan'da yemek pişirmede kullanmak üzere LPG nakli. Ama dikkat etmeleri lazım, etrafta sigara içen varken pek taşımamak lazım ...
Pakistan'da yemek pişirmede kullanmak üzere LPG nakli. Ama dikkat etmeleri lazım, etrafta sigara içen varken pek taşımamak lazım ...
fide Meraklı ve "nasıl" sorusunu seven biri Katılım 8 Eylül 2021 Mesajlar 2,939 Dün saat 22:33 #2 Bu adamları seviyorum. İş güvenliği, dikkat, eğitim Süper. Yapılan her işte can güvenliği en üst seviyede.
Bu adamları seviyorum. İş güvenliği, dikkat, eğitim Süper. Yapılan her işte can güvenliği en üst seviyede.
deleted Aktif Üye Katılım 25 Şubat 2024 Mesajlar 2,128 Dün saat 23:10 #3 Statik elektrik kıvılcımı ile havaya uçmadıkları için şanslılar. Torbayı tam boşaltmadıkları için havada kalır. Gaz hava karışımı daha tehlikeli.
Statik elektrik kıvılcımı ile havaya uçmadıkları için şanslılar. Torbayı tam boşaltmadıkları için havada kalır. Gaz hava karışımı daha tehlikeli.