Unit ve GW-İnstek Multimetre Benzerliği

slewrate

Aktif Üye
GW-instek GDM 360 modelinin inceleme videosu var mı diye bakarken tamir videosuna denk geldim. Unit ile aynı cihaz.

Artık kim kimden devşirdi bilmiyorum. Başka benzer modellerde var.

Unit hiç kullanmadım, komitatör kalitesi nasıl alınır mı bilmiyorum. Gw-İnstek'in rengi daha iyi sadece.

Ama bu şekilde modellerin olması bana güven vermedi kalite konusunda.

629774_1.png
unit-ut61e-1000v-dijital-multimetre-39786-10-B.jpg

Adam 21.500TL yazmış, 4-5 binlik cihaza. Unit'nin kendi sitesinde bu fiyata osiloskop alınıyor.

1767876353094.png

Benim hepsiburada ile ilgili genel olarak tecrüben şudur: Bir ürünü çoğu yerde x civarı fiyatla görüyorum, hepsiburada fiyatı ise 2x veya 3x gibi oluyor. Hatta bazan 10x olduğunu da gördüm. Bu durum belki de benim ilgilendiğim ürün nişi ile ilgili bir durum.

Ama bazan istisnalar da oluyor. Geçenlerde akülü daire testere araştırdım ve en uygun fiyatı da gene hepsiburada'da buldum.

Ama bazan istisnalar da oluyor. Geçenlerde akülü daire testere araştırdım ve en uygun fiyatı da gene hepsiburada'da buldum.
Hırdavat işlerinde genelde uyguna bulunuyor. Örneğin bir elektronik modül veya malzemeyi falan bayağı pahalıya satıyorlar. Mesela bir ürünü bulamazsam ve Hepsiburada veya diğer popüler e ticaret sitesinde bulursam her zaman satıcının internet sitesine bakıp oradan fiyat araştırması yaparım.

Doğrusu unit'in başka bir adla ürün çıkardığını bilmiyordum. Diğer çin markası olan zoyi farklı marka adları ile piyasaya model sürüyor veya tam tersi farklı bir marka zoyi diye satılıyor örneğin aneng q1 modelinin aynısını zoyi'de görmüştüm.Tabi bu ürünlerinin kötü olduğu anlamına gelmez. Unit'in fiyat-performans-tasarım açısından, bu ekonomik koşullarda, hâlâ en iyi seçeneklerden biri olduğunu düşünüyorum. Ancak kopyaları olması psikolojik olarak marka güvenirliliği algısına etki ediyor tabi Bu konuda haklısınız.

Forum istatistikleri

Konular
8,775
Üyeler
3,517
Son üye
Linwelin

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Abdullah karaoglan falcon_browning Abdullah karaoglan wrote on falcon_browning's profile.
selamın aleyküm ses sistemindeki cızırtıyı hallettınızmi
"Araştırma, ne yaptığını bilmediğinde yaptığın şeydir." - Wernher von Braun
“Kendi yolunu çizen kişi, kimsenin izinden gitmez.” – Nietzsche
Kim İslâm’da güzel bir çığır açarsa (güzel bir alışkanlık başlatırsa), onun sevabı ve kendisinden sonra ona uyanların sevapları, onların sevaplarından hiçbir şey eksilmeksizin ona da yazılır.
erdemtr55 taydin erdemtr55 wrote on taydin's profile.
Merhaba Taydin bey,
Gruba spms serisi yapıcak mısınız?
ben 3 sargılı toroid ile 2 adet flyback sürücek bir devre yapmayı düşünüyorum.size soracak sorularım vardı?
Back