Çok güzel olmuş, hatta şırınga iğnesi aklıma geldi.İnce prop için fikir verebilir.Ayrıca kanalda pres adaptörleri kırmadan benzin ile nasıl açılacağını anlatan video var.
Kullanıyorum.Aşağıda ekonomik bir ince prob var. Ama kalitesi nedir bilemeyeceğim, kendim kullanmadım.
15408 eklentisine bakClass T60 Silikonlu İnce Uçlu Multimetre Probu
Ölçü ve Test Aletleri online satışı perpaotomasyonda, Multimetre Probu modelleri, Ölçü Aleti Probu markaları, Class T60 Silikonlu İnce Uçlu Multimetre Probu en uygun fiyatlarla perpaotomasyon.com dawww.perpaotomasyon.com
BST 050 JP değiştirilebilir prob süper iletken probu doğru ölçüm süper iletken Test uçları
https://tr.aliexpress.com/item/4001294505729.html?spm=a2g10.12057483.0.0.331535ae3mnp3f
Sizdeki problar kesinlikle daha kaliteAltın kaplama uç diyor. Fena durmuyor, ama bu fiyatın biraz daha üstüne son derece kaliteli ve gene altın kaplamalı Probe Master alınabilir. Bunlardan bende var. Elimdeki diğer problar direnç ölçümünde çok değişken 0.1 - 0.3 Ω dirence sahip iken, bunda istikrarlı olarak 0.08 Ω direnç ölçüyorum. Bunun da anlamı şu: Bu problar gerçekten altın kaplama.
15413 eklentisine bak8000 Series - Test Leads Only
Probe Master test leads are made with soft flexible silicone wire and sharp gold plated tips for low resistance testing. Made in USAprobemaster.com
Multimetre ile hassas ölçümlerde REL (relative) tuşu kullanılırsa, prob daki direnç kaybını önler.
Doğrudur.Bunun için probun İSTİKRARLI bir temas sağlaması lazım. Yoksa her değdirdiğinde farklı bir direnç okuyorsan REL bir işe yaramaz.
Hocam kapasite ölçümünde şu an lazım oldu cihaz. Problara bir şey bağlı değilken gösterge böyle. Sizde durum nasıl? Bağladığımda ise 100µ parçayı 106 okudu. Doğru ölçtüğüne göre sorun yok sanırım?Evet bunların NCV si iyi değil. UT139C ninki baya iyi. Ama çok nadir kullanılan bir özellik bence, olsa da olur olmasa da.
Ho
Hocam kapasite ölçümünde şu an lazım oldu cihaz. Problara bir şey bağlı değilken gösterge böyle. Sizde durum nasıl? Bağladığımda ise 100µ parçayı 106 okudu. Doğru ölçtüğüne göre sorun yok sanırım?