ibrahimcelik
Kıdemli Üye
Benim gönlümde ne ersa ne jbc var weller kral benceBüyük ihtimalle Ersa'yı aradı ve "videolarımda sizin havyayı kullanıyorum, bana sponsor olun" dedi ve onlar da reddetti
Benim gönlümde ne ersa ne jbc var weller kral benceBüyük ihtimalle Ersa'yı aradı ve "videolarımda sizin havyayı kullanıyorum, bana sponsor olun" dedi ve onlar da reddetti
Weller dandik İbrahim.Benim gönlümde ne ersa ne jbc var weller kral bence
Benim gönlümde ne ersa ne jbc var weller kral bence
Dur abi reziztanslarım gelsin.Üst seviye markaların lehimleme deneyimi arasında çok büyük bir fark olmuyor Ahmet. Aradaki fark lehimleme dışındaki faktörlerde. Mesela JBC nin yüksek güçlü sapı var, 200 W galiba. Kullanmak için AYRI bir ana makina alman gerekiyor, mevcut makinaya takamıyorsun. Sonra JBC nin lehim emme sapı var. Kullanmak için gene AYRI bir ana makina gerekiyor. Vakum kalem, ayrı makina. Kıl, tüy, ayrı makina ...
Ama Weller WRX3 e Weller'in ürettiği bütün sapları, kulpları takabiliyorsun, hiçbir istisna yok. Bu da daha az yer kaplama demek, daha az maliyet demek.
Ben bugün bu konuya bi bakcam sanırım saptada mıknatıs özelliği olabilir20384 eklentisine bak
Dijital olanı var
Biraz mekanik montaj ister ama çok daha kolay olur.
Zaten pcb kalabalık birde ldr için 1-0 eşik yapmayalım.
1 transistör ile yapabilirim gerçi.
Abi weller wrx3 le jbc dde-2 dme fln aynı kulvarda yürür die düşünüyorum ve bunlara t470 de takılıyo lehim sökme ucudaÜst seviye markaların lehimleme deneyimi arasında çok büyük bir fark olmuyor Ahmet. Aradaki fark lehimleme dışındaki faktörlerde. Mesela JBC nin yüksek güçlü sapı var, 200 W galiba. Kullanmak için AYRI bir ana makina alman gerekiyor, mevcut makinaya takamıyorsun. Sonra JBC nin lehim emme sapı var. Kullanmak için gene AYRI bir ana makina gerekiyor. Vakum kalem, ayrı makina. Kıl, tüy, ayrı makina ...
Ama Weller WRX3 e Weller'in ürettiği bütün sapları, kulpları takabiliyorsun, hiçbir istisna yok. Bu da daha az yer kaplama demek, daha az maliyet demek.
Wellerin çok çeşit sapı var hangisini kullandığın önemli wellerde çok iyi ama bence bi jbc değilDur abi reziztanslarım gelsin.
MF_1 'de DC24 ile çalışan istisnasız her markaya uyumlu olacak.
ama weller bana hep dandik geliyor niyeyse daha önce kullandım belki ondandır.
1 pin fazla var istasyon soketinde.20403 eklentisine bak
Sağdaki sapın soldaki standın
Havyada sabit bir algılayıcı varsa en universal yöntem onu kullanmaktır.Yine benim şebeke rekor kırıyor.
dün gece 11.30'da giden elektrik yeni geldi.
1 pin fazla var istasyon soketinde.
buda büyük ihtimal REED röle veya başka bir algılayıcının pini.
Biz bu algılama işini universal yapmalıyız ki herkesin taktığı havya'da uykuya geçirebilielim
Genel amacımız JBC havya üstüne olsa da belki NoName 24V bir havyada böyle birşey olmayabilirHavyada sabit bir algılayıcı varsa en universal yöntem onu kullanmaktır.
Wellerin çok çeşit sapı var hangisini kullandığın önemli wellerde çok iyi ama bence bi jbc değil
O fazla pin farklı sap takmak için fazla bence standın orayı burda sökme şansım yok ama muhtemelen orda mıknatıs var ve sapı koyunca devreye giriyo şurda 3 tane stand var ucuz olana bak ondada uyku modu var sen istasyonda bunun için bi kablo soket yeri bırakırsan çıkışada bir pin fazla atarsan o kabloyu orayada verirsen o iş çözülür onun içinde timur abi orayı söküp bakabilir ayar yerinin orda kablosu var onun timur abi anlıcaktır kullandığı içinYine benim şebeke rekor kırıyor.
dün gece 11.30'da giden elektrik yeni geldi.
1 pin fazla var istasyon soketinde.
buda büyük ihtimal REED röle veya başka bir algılayıcının pini.
Biz bu algılama işini universal yapmalıyız ki herkesin taktığı havya'da uykuya geçirebilielim
Havyada olduğunu sanmıyorum abi havyada olan tek şey uca en yakın yerin demir olması.Havyada sabit bir algılayıcı varsa en universal yöntem onu kullanmaktır.
Onuda şöyle yapabilirsin ahmet çünkü noname 24v bi havyada böyle özellik yoksa bile programda ekstra aktifleştirilebilen bi menü olup orda şu süre sonunda beklemeye geç denilebilir ama geri nasıl tetiklenip çalıştırılır onu bilmiyorum.Genel amacımız JBC havya üstüne olsa da belki NoName 24V bir havyada böyle birşey olmayabilir
bu yüzden bizim standımız algılamalı bana havya taktılar diye.
Bu wellerin en büyük saplarından ahmet çok daha hassas sapları var wellerin2.28 herşeyi anlatıyor.