AlpNart
Yeni Üye
Merhaba ben Alp Nart. 8 yaşındayım ve aranızda yeniyim. Resimde gördüğünüz gibi malzemelerim var ve bunlardan uzaktan kumandalı bir araba yapmak istiyorum. Elektronik hakkında büyük merak sahibiyim. Fakat pek bilgim yok. Sizce bu aletlerle nasıl bir uzaktan kumandalı araba yapabilirim? Daha önce multimetre kullanımı ve vida söküp takmak gibi bazı basit şeyleri yapmayı biliyorum. Fakat bu arabanın yapımı için size danışmak istedim.
Arduino yada Respberry Pi Pico ve modülleri gibi parçalarım var. Havya, osiloskop, güç kaynağı gibi ekipmanlarımız da var. Bunlar ile bu arabayı kontrol etmek istiyorum. Yaşıma uygun olmayan cihazların kullanımı konusunda babamdan yardım alabilirim.
Sizce bu arabayı hangi (Bluetooth, WiFi gibi kablosuz) yöntemle kontrol etmeliyim?
Arduino yada Respberry Pi Pico ve modülleri gibi parçalarım var. Havya, osiloskop, güç kaynağı gibi ekipmanlarımız da var. Bunlar ile bu arabayı kontrol etmek istiyorum. Yaşıma uygun olmayan cihazların kullanımı konusunda babamdan yardım alabilirim.
Sizce bu arabayı hangi (Bluetooth, WiFi gibi kablosuz) yöntemle kontrol etmeliyim?