Web sitesi adini nasil satarim?

Bu isimle ilgili gibi görünen şu kullanıcıya teklif sunabilirsiniz:
1744460648542.png

Web sitesinin ana sayfasında bu domainin satılık olduğu bilgisi yayınlanabilir. Bu isme ilgi duyan, meraktan ne varmış diye bakar belki. Tabi bu işlem için domain i bir hosting e bağlamanız gerekir.

teklif sunarak ucuza gider.

bence 2 yol var ya web sitesinin registerli contact adresine mail gelir ya da siteyi komple kapatıp bu domain satılıktır gibi bir açılış sayfası yapılır.

2000lerde bu şekilde 2 tane domain sattım bir tanesi fenomen.com bunu 1500 dolara fransada bir firmaya satmıştım. bir tane de türk firmaya satmıştım. ikisinde de domainin üzerine kayıtlı olduğu kişi bilgisine mail geldi pazarlık ettik vs.

işin ilginci fenomen.com gene satılıkmış acaba kaç para istiyorlar:

Öncelikle whois kaydınız açık mı yoksa gizli mi
Gizli ise ilgilenen varsa da size ulaşamayabilir
Hosting ödemek istemiyorsanız alan adı sağlayıcılarda hostingsiz basit web sayfası barındırma seçeneği var ücretsiz olması lazım buna domain parking deniyordu sanırım

Bu işin pazaryerleri de var da ben detayını bilmiyorum

designercnc.com alan adı boşta. cncdesigner.net adı da boşta. Bu durumda çok bir beklentiye girmemek lazım.

Forum istatistikleri

Konular
7,582
Üyeler
3,070
Son üye
Fuat

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Python Geliştirmeye eklediğim yapay zeka sunucusu, yeni başlayanlar için roket etkisi
Bir insanın zeka seviyesinin en kolay tesbiti, sorduğu sorulardır.
yapay zeka interneti yedi bitirdi, arama motoru kullanan, forumlara yazan kaldı mı ?
Freemont2.0 herbokolog Freemont2.0 wrote on herbokolog's profile.
nick iniz yakıyor
:D
az bilgili çok meraklı
Back