Yakın zamanda satışa çıkacak olan Siglent DMM karşılaştırma tablosu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan T&M
  • Başlama tarihi Başlama tarihi
kelvin ölçüm için 4lü kelvin probe olması en ideali böylece kontak direnci ve kablolardaki gerilim düşümü hesaba katılarak çok daha doğru bir ölçüm yapılabilir.

normal probe girişleri direkt bağlanır ve sense girişleri başka bir probe veya krokodil ile probe ucuna bağlanabilir. tek proba göre daha doğru sonuç verecektir.

ama kontak direnci çok düşükse gerilim ölçümünde veya probe kabloları kalınsa, çok akım çekilmiyor ve kablolarda gerilim düşümü olmuyorsa aradaki fark çok ufak olacaktır.
Teşekkürler hocam.
En iyisi 4 lu prob siparişi geceyim.
4W lü prob sormam daki amac mOhm direncleri normal proble olcemeyebilirim diye duşunduğum içindi. P.tesi elimde olan bir kac mOhm direnc olcumu ile test yaparım.

Not: İlk defa Masa üstü Ölcu aletim olduğu için tam hakim değilim.

Forum istatistikleri

Konular
8,188
Üyeler
3,261
Son üye
msrc

Son kaynaklar

Son profil mesajları

erdemtr55 taydin erdemtr55 wrote on taydin's profile.
Merhaba Taydin bey,
Gruba spms serisi yapıcak mısınız?
ben 3 sargılı toroid ile 2 adet flyback sürücek bir devre yapmayı düşünüyorum.size soracak sorularım vardı?
Mutluluğun resmi illa güzel çizilmiş tablo olmak zorunda değil.Bazen basit bir çizgi,doğru bir renk,yada küçük bir detay
Python Geliştirmeye eklediğim yapay zeka sunucusu, yeni başlayanlar için roket etkisi
Bir insanın zeka seviyesinin en kolay tesbiti, sorduğu sorulardır.
yapay zeka interneti yedi bitirdi, arama motoru kullanan, forumlara yazan kaldı mı ?
Back