Yapay Zeka ve Kodlama yeteneği

bende 4-5 aydır claude ile bu piyasaya giriş yaptım. ve haftalık limitlerin dibini sıyıryorum pro versiyonda. evde ötelediğim hobi projelerimi devreye almış durumdayım =). iş yerinde de fabrikadaki üretim yönetim sistemi kör topal çalışan bir yapıdaydı. bazen donuyor bazen kasıyor, yapan dayıya ulaşmakta zordu. claudeye veri gizliliğini dikkate alarak sql tablo yapılarından bahsettim, birkaç sorgu atıp yapıyı anladı ve sistemi komple baştan yazdı. bende adım adım test ederek istasyon istasyon devreye aldım. arada buglar çıksada departmanların şu özelliği de ekleyelim taleplerini hızlıca claude üzerinden ekleyerek verimlilik ciddi oranda artmış oldu. ayrıca siemens tia portal da copilot desteği de gelmiş. o da gayet güzel çalışıyor. yazılım sektörünü malesef istihtam alanında negatif ekleyecek konular bunlar bence. sonumuz hayrolsun. fanuc arm robota karel de bir program yazdırdım, copy paste yaptım sorunsuz çalıştı neredeyse. ayrıca claude design tarafıda harika. bazen detaylı şekilli güzel sunumlar hazırlamak bir gün alabiliyorken claude design yarım saatte hallediveriyor. harika afişler hazırlayabiliyor.

Forum istatistikleri

Konular
9,207
Üyeler
3,763
Son üye
Atakan.G

Son kaynaklar

Back