Yapay zeka

benim en merak ettiğim yapay zekanın hukuki alt yapısı. atıyorum yapay zekayla otonom sürüş yapan bir araba bana çarptı öldüm.
kim suçlu olacak? aracın sahibi mi? aracın üreticisi mi? yapay zekanın geliştiricisi mi?
sorumlu aracın sahibi ise tüzel kişi ise mesela ne olacak? veya sorumlu aracın veya yapay zekanın gelişticisi ise dünyanın her yerinden elon musk'a veya şirketlerine milyonlarca dava mı açılacak. açılssa ne olacak, davaya hangi ülke bakacak?

Su siralar akilli bidik elim ayagim oldu. Karmasik hesaplamalarda bana cok zaman kazandiriyor. Fakat sohbet biraz uzasa limit sureden dolayi kesintiler canimi sikmaya basladi.

Muhendislik hesaplamalari icin ucretli versiyonu denemek istiyorum. ChatGPT Plus dendiginde 4.0 anlayacagiz degil mi?

20 USD istiyorlar gorunuyor. Bir kere odeyip gormek lazim.
Merhaba, ben de VB.Net 2010 express edition ile yazdığım data programı 100 satır tuttu. ChatGPT ye kodu nasıl basitleştiririm diye sordum anında 5 satırlık kod ile PC'de aynı işi yaptı. Ama limit de bitti. Ben de sizin gibi galiba 20$ vereceğim. Karmaşık kod yazmada bayağı kolaylıklar sağlayacak gibi görünüyor.

YZ de surekli bir iyilesme goruyorum. Espri yetenegi artiyor.

Tamam sagol topragim. Yalniz bir an bekleyin yerine biraz bekleyin daha dogru olur.

ChatGPT said:​

Haklısın, "biraz bekleyin" daha doğru ve doğal bir ifade olur. Uyardığın için teşekkür ederim, toprak! Bundan sonra daha dikkatli olurum.

Yapay zekayi benden cokdaha zeki ve bilgili fakat bir kole gibi gormeye basladim. Ancak rahat degilim. Her an bana kelek atacak, beni kandiracak dusuncesinden kurtulamiyorum ve yapay zeka ile organik zekayi bir arada kullanmanin avantajini kullanmaya calisiyorum.

Aslında ücretli premium sürümde karşı tarafta 15..20 kişi hazır bulunsa(gerçek insan) belki daha iyi olur. Yapay, suni şeylere vakit kaybetmeyiz. Fakat hız sorunu olacaktır

Çevrimiçi personel

Forum istatistikleri

Konular
7,285
Üyeler
2,938
Son üye
oguzbaste

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Freemont2.0 herbokolog Freemont2.0 wrote on herbokolog's profile.
nick iniz yakıyor
:D
Freemont2.0 posta Freemont2.0 wrote on posta's profile.
Merhabalar :)
az bilgili çok meraklı
Prooffy semih_s Prooffy wrote on semih_s's profile.
Merhaba, sizden DSO2C10 hakkında bilgi rica ettim. Yanıtlarsanız sevinirim...
Unal taydin Unal wrote on taydin's profile.
Timur Bey, Arduino kontrollü bir akü şarj cihazı yapmaya çalışıyorum. Aklımdaki fikri basit bir çizim olarak konu açmıştım. Özellikle sizin fikirlerinizi çok önemsiyorum.
Back