Yapay zeka

benim en merak ettiğim yapay zekanın hukuki alt yapısı. atıyorum yapay zekayla otonom sürüş yapan bir araba bana çarptı öldüm.
kim suçlu olacak? aracın sahibi mi? aracın üreticisi mi? yapay zekanın geliştiricisi mi?
sorumlu aracın sahibi ise tüzel kişi ise mesela ne olacak? veya sorumlu aracın veya yapay zekanın gelişticisi ise dünyanın her yerinden elon musk'a veya şirketlerine milyonlarca dava mı açılacak. açılssa ne olacak, davaya hangi ülke bakacak?

Su siralar akilli bidik elim ayagim oldu. Karmasik hesaplamalarda bana cok zaman kazandiriyor. Fakat sohbet biraz uzasa limit sureden dolayi kesintiler canimi sikmaya basladi.

Muhendislik hesaplamalari icin ucretli versiyonu denemek istiyorum. ChatGPT Plus dendiginde 4.0 anlayacagiz degil mi?

20 USD istiyorlar gorunuyor. Bir kere odeyip gormek lazim.
Merhaba, ben de VB.Net 2010 express edition ile yazdığım data programı 100 satır tuttu. ChatGPT ye kodu nasıl basitleştiririm diye sordum anında 5 satırlık kod ile PC'de aynı işi yaptı. Ama limit de bitti. Ben de sizin gibi galiba 20$ vereceğim. Karmaşık kod yazmada bayağı kolaylıklar sağlayacak gibi görünüyor.

Çevrimiçi personel

Forum istatistikleri

Konular
6,908
Üyeler
2,807
Son üye
emrekarahanli

Son kaynaklar

Son profil mesajları

hakan8470 wrote on Dede's profile.
1717172721760.png
Dedecim bu gul mu karanfil mi? Gerci ne farkeder onu da anlamam. Gerci bunun anlamini da bilmem :gulus2:
Lyewor_ wrote on hakan8470's profile.
Takip edilmeye başlanmışım :D ❤️
Merhaba elektronik tutsakları...
Lyewor_ wrote on taydin's profile.
Merhabalar. Elektrik laboratuvarınız varsa bunun hakkında bir konunuz var mı acaba? Sizin laboratuvarınızı merak ettim de :)
Lyewor_ wrote on taydin's profile.
Merhabalar forumda yeniyim! Bir sorum olacaktı lcr meterler hakkında. Hem bobini ölçen hemde bobin direnci ölçen bir lcr meter var mı acaba?
Back