Yapay zeka

mert45

Üye
Katılım
1 Ocak 2024
Mesajlar
71
Merhaba hocalarım ve arkadaşlarım,Yapay zeka 10-20 yıl sonra ne seviyede olacak. Hangi işlerimizi yapay zeka yapacak, yeni hangi sektörler ön plana çıkacak, teşekkürler.
 
Yapay zekadan bir cacık olmaz. Çağrı merkezi gibi işlerle, ofis veri kayıt işleri gibi işler yapay zekaya geçecektir. Bir de telefonumuzla konuşarak anlaşabileceğimiz bir seviyeye gelir.

Yapay zeka hayatı değiştirine kadar göç ve nüfüs değişiklikleri daha da artacak. İklim değişimi ve kıtlıkla da gazlanınca iç savaşlar, terör ve savaş içinden geçecek dünyanın.

Var mı artıran :) .
 
Koylerde esekler vardi. Agir islerde calistirilir karsiliginda korunakli bir ahirda yatirilir karni doyurulurdu. Bazilarini da gelin yaparlarmis.

Simdi traktor, kamyonet vs var. Millet esekleri elden cikartti, bazilari kesildi yenildi.

Bizler de bugunun esekleriyiz. Yarin bizim de basimiza gelecek olan benzer seyler olacaktir.
 
Son düzenleme:
Yapay zeka teknolojisini bugün bedava kullanmamızın tek bir açıklaması var. Onlarda bizden hem yapay zekanın eğitimi hemde ilgi çekerek pazarlaması anlamında faydalanıyor ve bununla yapılarını güçlendirip finansör bulabiliyor.

Bence sorulması gereken soru "10-20 yıl sonra yapay zeka geliştirici ya da yatırımcıları nasıl para kazanacak?" olmalı. Daha çok belirleyici olan bu sorunun cevabı olur.

Böyle bir durumda yapay zeka ya şirketler tarafından üretimlerinde filan kullanılır ya da askeri olarak devletler tarafından kullanılır. Son kullanıcı olarak bizler, basit abonelikle, kişisel asistan gibi tüketici olmak durumunda kalabiliriz diye tahmin ediyorum.

Sonuçta kapital düzende bu ürünü birilerinin sürekli tüketmesi gerekiyor.
 
Her ulkenin kendi yapay zeka makinesine ihtiyaci var.

Mesela urunum Amerika piyasasinda bir numara olsun hic bir Amerikan firmasi karsimda duramasin.
Yapay zeka Amerikada oldugu surece, Amerikan hukumeti sorulardan ve cevaplardan haberdar ise yapay zeka bu soruya mukemmel cevap verse ne olur vemermese ne olur?

Yapay zeka makinelerimizi modellerimizi programlarimizi su siralar kendimiz yapmazsak kaybeden gene biz olacagiz.
 
Tahminen yapay zekanın ilan edilmemiş gizli bir versiyonları vardır. Çok daha akıllıdır. Posası halkın kullanımına sunulmuştur.
 

Çevrimiçi personel

Forum istatistikleri

Konular
5,865
Mesajlar
100,041
Üyeler
2,485
Son üye
viesva

Son kaynaklar

Son profil mesajları

gruptaki arkadaşlara selamlar. sıteyi bu gün fark ettim. Asansör için 2x7 segment LCD gösterge üretmek istiyorum. acaba bu sayfadaki arkadaşlardan destek alabilirmiyim. LCD nin mantık açılımı ektedir.
deneyci wrote on TA3UIS's profile.
Selam.
Amatör telsiz lisansı nasıl alınıyor?
Lisansı olmayanı forumlarına almıyorlar. :)
Bilgi alamıyoruz.
cemalettin keçeci wrote on HaydarBaris's profile.
barış kardeşim bende bu sene akıllı denizaltı projesine girdim ve sensörleri arastırıyorum tam olarak hangi sensör ve markaları kullandınız yardımcı olabilir misin?
m.white wrote on Altair's profile.
İyi akşamlar.Arabanız ne marka ve sorunu nedir.Ben araba tamircisi değilim ama tamirden anlarım.
* En mühim ve feyizli vazifelerimiz millî eğitim işleridir. Millî eğitim işlerinde mutlaka muzaffer olmak lâzımdır. Bir milletin hakikî kurtuluşu ancak bu suretle olur. (1922)
Back
Top