Yapay zekadan ilk kez bu kadar cok korktum.

@ayhanarican leitnerbox uygulaması yazabilirsin.
Mobil uygulama mağazalarında binlerce örneği var ama kullanıcılar kendilerine göre ayarlama seçenekleri yok.
Takvim yerine kutulara koymak daha iyi bence.
Elektronik elektrik mekatronik gibi dersler üzerine uygulamada çok az. Hep yabancı dil kelime ezberleme birde doktorlar için uygulama yazmışlar hep.

Mesela burada meslek ile ilgili çok az kart koymuşlar. :)
Koydukları kartlar bile meslek öğrenme kartları değil. Yabancı dil öğrenme kartları .

Şu ürünün PC, IOS veya IPhone versiyonu yok.
Sadece android sürümü war.
Benzer özelliklerde dahada genişletilmiş halinin bahsettiğim platformlar için yazılması para kazandırabilir. Ama reklamlar yoluyla.
Pro sürümleriyle de para kazanılabilir.
Al sana iş.!

İlla programcılık, yazılım geliştirme bilmenize gerek yok. Claude Code Desktop ya da Google Antigravity ile vibe coding aracılığı ile yapay zekaya istediğiniz yazılımı yaptırabilirsiniz. Ben bizzat denedim ve çok memnun kaldım. Tek satır kod yazmadan 4 uygulama geliştirdim ve gerçekten MVP seviyesinde ürünlere dönüştü. Denemekten çekinmeyin. Sadece programlama dilleri ve platformlar hakkında temel bilgi edinin. Bunu da yine yapay zekalara sorarak kolayca bir altyapı oluşturabilirsiniz.

Örneğin Node.js+Javascript ile yazdığınız bir kodu nasıl çalıştırırsınız. React Native ile yazdığınız mobile uygulamayı nasıl emülatörde çalıştırırsınız gibi temel komutları öğrenin. Kodu yazma kısmını ise yapay zekaya bırakın. Esasında yapay zekalar kodu yazdıktan sonra çalıştırmak için de size yardımcı oluyorlar ama bekleme sürelerinden rahatsız olursanız bunu kendiniz yapmayı yine yapay zekalardan öğrenebilirsiniz. Sadece yapay zeka ile programlama konulu sohbetler ve yazılım denemeleri ile bir süre sonra gerçekten piyasada iş yapabilecek duruma gelirsiniz. Bence yapay zekanın sizlere sunduğu bu nimetten siz de faydalanın.

Son düzenleme:
İlla programcılık, yazılım geliştirme bilmenize gerek yok. Claude Code Desktop ya da Google Antigravity ile vibe coding aracılığı ile yapay zekaya istediğiniz yazılımı yaptırabilirsiniz. Ben bizzat denedim ve çok memnun kaldım. Tek satır kod yazmadan 4 uygulama geliştirdim ve gerçekten MVP seviyesinde ürünlere dönüştü. Denemekten çekinmeyin. Sadece programlama dilleri ve platformlar hakkında temel bilgi edinin. Bunu da yine yapay zekalara sorarak kolayca bir altyapı oluşturabilirsiniz.

Örneğin Node.js+Javascript ile yazdığınız bir kodu nasıl çalıştırırsınız. React Native ile yazdığınız mobile uygulamayı nasıl emülatörde çalıştırırsınız gibi temel komutları öğrenin. Kodu yazma kısmını ise yapay zekaya bırakın. Esasında yapay zekalar kodu yazdıktan sonra çalıştırmak için de size yardımcı oluyorlar ama bekleme sürelerinden rahatsız olursanız bunu kendiniz yapmayı yine yapay zekalardan öğrenebilirsiniz. Sadece yapay zeka ile programlama konulu sohbetler ve yazılım denemeleri ile bir süre sonra gerçekten piyasada iş yapabilecek duruma gelirsiniz. Bence yapay zekanın sizlere sunduğu bu nimetten siz de faydalanın.
Tamamda senin programlama dilleri üzerine altyapın var.
Bende yok. Yapay zekanın hatalarını göremiyorum .
Ne kadar kod sorduysam çalıştıramadım. :)

Forum istatistikleri

Konular
8,712
Üyeler
3,480
Son üye
Cavit

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Abdullah karaoglan falcon_browning Abdullah karaoglan wrote on falcon_browning's profile.
selamın aleyküm ses sistemindeki cızırtıyı hallettınızmi
"Araştırma, ne yaptığını bilmediğinde yaptığın şeydir." - Wernher von Braun
“Kendi yolunu çizen kişi, kimsenin izinden gitmez.” – Nietzsche
Kim İslâm’da güzel bir çığır açarsa (güzel bir alışkanlık başlatırsa), onun sevabı ve kendisinden sonra ona uyanların sevapları, onların sevaplarından hiçbir şey eksilmeksizin ona da yazılır.
erdemtr55 taydin erdemtr55 wrote on taydin's profile.
Merhaba Taydin bey,
Gruba spms serisi yapıcak mısınız?
ben 3 sargılı toroid ile 2 adet flyback sürücek bir devre yapmayı düşünüyorum.size soracak sorularım vardı?
Back