Evet bunları gördüm. Ama şimdiye kadar ayrıntılı ölçü de bulamamıştım, perakende satan da. Bir boy alabilmek istiyorum sadece![]()

Delikli Kablo Kanalları | www.elektrikmarket.com.tr
Delikli Kablo Kanalları
Evet bunları gördüm. Ama şimdiye kadar ayrıntılı ölçü de bulamamıştım, perakende satan da. Bir boy alabilmek istiyorum sadece![]()
Klemsan daha kaliteli gibi geliyor banaDaha ucuza elektrik malzemesi satan yerlerdeki delikli kablo tutucu diye ürün belki işinizi en ekonomik yönden çözer.
Örnek:
![]()
Ben örnek olsun diye yazmıştım. Mutlusan firmasının hissedarı değilimKlemsan daha kaliteli gibi geliyor bana
Benimde klemsan ile bir bağım yok : )) sadece ikisinede dokunmuş biri olarak klemsanın daha pürüssüz esnek bir yapısı var ayrıca kanal içine takılan kablo ayracı klemansanda deneyimleme şansım oldu çok güzel tutunyor kanal içinde güç ve kumanda kablolarını ayırmaktan çok işe yarıyor kablo ayracı.Ben örnek olsun diye yazmıştım. Mutlusan firmasının hissedarı değilim![]()
Amazon'da soyle urunler var, 3D yazicidan benzeri cikarilabilir belki.Çok kalın ve ağır kablo taşımaz, ama kabloların çoğu ağır değil. Mesela bende bir sürü şu tarz kablo var:
1.5 mm[SUP]2[/SUP] 1 m boyunda, bir ucu banana, diğer ucu çatal pabuç
1.5 mm[SUP]2[/SUP] 1 m boyunda, bir ucu banana, diğer ucu barrel konnektör
1.5 mm[SUP]2[/SUP] 1 m boyunda, bir ucu banana, diğer ucu lehimli çıplak uç
0.25 mm[SUP]2[/SUP] 1 m boyunda, bir ucu banana, diğer ucu dupont konnektör
vs vs
şöyle bir şey buldum. Yazıcıyla yapmışlar galiba3D yazıcı ile şöyle bir kablo rafı yaptım. Benij lojik analizörün podları için kullanıyorum ve bir dolap kapağına bağlı
30370 eklentisine bak
Birde rackmount dolaplar için mutlusan kablo kanalının (yada klemsanşöyle bir şey buldum. Yazıcıyla yapmışlar galiba
![]()
Kablo kanalı Tutucu Askısı Standı Aparatı Masaüstü O
Tüm ürünler için plastik parça ve yedek parçaları, biblo ve maket üretimleriwww.fiqq.com.tr
gibiKablo Düzenleyiciler
www.cabex.com.tr
Bir de şöyle birşey var. Acaba kaç tane sattılar merak ediyorum. Herhalde buna asılan kablonun özdirenci kafadan yarı yarıya azalıyordur, o kabloyla yapılan ölçümün toleransı bile iyileşiyordur.
30371 eklentisine bak
Ben kabloları dolap kenarlarına asıyorum. Ama artık yer kalmadı. boncuklu perde tarzında çalışma odasının kapı girişine asmayı düşünüyorum. Ne dersiniz
30348 eklentisine bak
Ince kablolar icin fircali olanlari kullaniyorlar galiba.Mesela şunu alıp ortadan boydan boya kessem, iki tane 100 mm derinlikli kablo kanalım olur
30369 eklentisine bak![]()
Mutlusan 100X100 KABLO KAN.(DELİKLİ) (MAVİ) - 001 005 100100 20 13 | www.elektrikmarket.com.tr
Mutlusan 100X100 KABLO KAN.(DELİKLİ) (MAVİ) - 001 005 100100 20 13 ürünü en ucuz fiyatı ile elektrik market'de satılmaktadır.www.elektrikmarket.com.tr
İçişleri nasıl bakıyor bu öneriye![]()
![]()