@fide Usta, bizim de banyo fayanslarinin elden gecmesi lazim, vaktin oldugunda bir ara ugrar misin?Sıva yapılır, diş çekilir, sünnet edilir, açık beyin ameliyatı yapılır
28262 eklentisine bak
28263 eklentisine bak
Nasip olursa haftasonuna kadar kapı ve alçıpan işini de bitirmek istiyorum.
Ajandama bakmam lazım. Boş günüm var mı diye@fide Usta, bizim de banyo fayanslarinin elden gecmesi lazim, vaktin oldugunda bir ara ugrar misin?
3KW UFO yerine yagli radyator tavsiye ederim. Ilk actiginda isitmasi biraz uzun suruyor ama UFO gibi sadece baktigi yeri kavurmak disinda tum ortami isitiyor. Yalitim iyi ise kapatsaniz bile icerisi uzun sure sicak kaliyor hem. Camlar cift degilse ic kismina cok ince naylondan cift cam gibi ikinci bir kat cekin, tamamen saydam olan cok incelerinden. Cerceveye tamamen yapistirip hava gecisini engellerseniz cok farkettiriyor isi olarak. Camlarda kesinlikle buhar olusmuyor, o kadar farkediyor yani.Depo genel olarak sıcak oluyor. İki kış önce -7°C gördük ama bu sene henüz 0°C görmedik.
3kw UFO ve 2kw Trotec ısıtıcım var. UFO dimm ayarlı Trotec termostatlı.
İki oda olarak bölünce dış cephesi az olan bölümü kullanmayı planlıyorum. Orayı ısıtmak daha kolay olacak inşallah.
PVC boru alçıpan ile gizlencek. YApılacak çok iş olduğu için ona sıra gelmedi.Merhaba hayırlı olsun,
Tuvalet borularını pimaşları gizliyeceksiniz değil mi?, birde su çekmiş duvarlar su sızıntısı olabilir kaynağını bulup onarmak gerek gibi.
Pimaşları alcıpan ile gizlerken ses izolasyonuna da dikkat etmek gerekli sürekli şar-şur diye su sesi gelebilir.PVC boru alçıpan ile gizlencek. YApılacak çok iş olduğu için ona sıra gelmedi.
Duvardaki su sızıntısının kaynağı tamir edildi. Şu anda rutubet vb sıkıntı bir durum yok. Sadece geçmişten kalan izler var.
Usta ya bulasirsa işi zor.yapacak bir usta tutsaydınız