Keşke benimki olsa. Kaynak yazmayınca yanıltıcı oldu. Aslında oradaki adresini verdiğim forum sayfasından alınan örneklerdi. Ben de masaüstümü toplayınca bir fotoğraf göndereceğimMasanız çok güzel ve düzenli. Hayran kaldım.
Fazla uğraşmaya gerek yok aynı şekilde kapatıp beyaza boyadın mi olur abi29693 eklentisine bak
Kapının arkası çok çirkin görünüyordu. Araya köpük koyup plywood levha ile kapattım. Camı da hem ısı yalıtımı hem de ışık yalıtımı için kapatmayı düşünüyorum ama nasıl kapatırım henüz fikrim yok.
Ham malzeme kullanmayın. MdfLam maliyetli ise SuntaLam kullanın ama LAM kullanın. Temizliği çok kolay, çizilme direnci yüksek, üzerindeki ıvır, zıvırın görünürlüğü yüksek. Ayrıca bir tavsiye; atölye için raf, masa v.s. için kullanılacak raf, tabla adet ve ölçülerinin tam olarak belirlenmesi... Ve tüm malzemeyi 1 defa da kestirin ve kenarlarını bantlatın. Belirttiğiniz malzeme fiyatları ile fire maliyeti çok önemli hale geliyor.Beyaz mdfnin tabağı 1550₺, MDF paletinde çıkan ham MDF tabağı ise 950₺. Arada ciddi fiyat farkı var.
Masayı ham MDF yapsam diye düşünüyorum. %40 civarında daha uygun olacak.
Sizin öneriniz nedir?
Cam filmi yapistirin. Ama filmi cama degil cerceveye yapistirin. Aradan hic hava gecmesin. Arada olusacak 2 cm bosluk cok iyi bir isi yalitimi sagliyor. Film zaten isigi kesecek bir olcude. En koyusundan secersiniz. Daha koyu isterseniz sprey boya ile gecersiniz uzerinden.29693 eklentisine bak
Kapının arkası çok çirkin görünüyordu. Araya köpük koyup plywood levha ile kapattım. Camı da hem ısı yalıtımı hem de ışık yalıtımı için kapatmayı düşünüyorum ama nasıl kapatırım henüz fikrim yok.
Aynen çirkin görünen yerleri kapatmak lazım , gözede hitap ediyor, zemin düz olursa kaplamaya müsait olabilir, çok kaplama çeşitleri var, muşamba, kağıt, tahta+vernik vs en uygununu araştırmak lazım. Her şey çok pahalanmış ufak bir onarım komple değiştirme parası gibi.29693 eklentisine bak
Zenginlik böyle birşey demek ki kapı bile parkeliLaminanı için yeni bir kullanım alanı buldum 29912 eklentisine bak
Gönlümüz zengin diyelim.Zenginlik böyle birşey demek ki kapı bile parkeli