ibrahimcelik
Kıdemli Üye
Bence çekmeyeceye koydumTozsuz nasıl olacak?
Bence çekmeyeceye koydumTozsuz nasıl olacak?
Askılığa 3mm kontraplakdan kabin yapılabilir tabiBence 3-4 Çift açıkta kalıp gerisi çekmecede olmalı. Hem herkesin gönlü olur, hem tozlanma az olur, hem de projeler yavaşlamaz.
Yer varken bir tane edinmelisin abi@ibrahimcelik sorma. Şarjlı ile açtığım her vida deliğinde anıyorum sütun matkabı
Bu is icin duvara caktigim civileri ve elbise askisini kullaniyorum.
Ben sunu kestirdim gozume. 3-4 aleti bir arada kullanma imkani sagliyor, hem alandan tasarruf hem uygun maliyetli.@ibrahimcelik sorma. Şarjlı ile açtığım her vida deliğinde anıyorum sütun matkabı
20mm x 20mm profil alınca bundan kendim yapabilirim. Zor görünmüyor.tarif etmeye çalıştığım şeyi aşağıdaki resimler daha iyi anlatabilir.
30342 eklentisine bak30343 eklentisine bak
30344 eklentisine bak
Bundan al bir tane, inanilmaz cabuk temizleniyor toz toprak v.b.Tozlanıyor bunlar ya
Tozlanıyor bunlar ya
Valla en dandigi bile elle delmekten iyidir abi30364 eklentisine bakCraft M16 Sütunlu Matkap
Craft M16 Sütunlu Matkap en uygun fiyat seçeneği ile elektromarketim.com'da!www.elektromarketim.com
Benim aklımda biraz daha büyük bir matkap var. Hazır kaynak yapmayı öğrenmişken profilden şase/gövde de yapabilirim artık
@fide Eğer kabloları duvara asacaksanız bunu da kullanabilirsiniz PLA kullanıldığında biraz esnek oluyor ama duvara takıldığında problem kalmıyor içinde 3 dosya var aralıkları farklı
Cable and Test Lead Rack by KupipiKuki
A small cable organizer that can be mounted on a wall or pegboard, 4 inch spacing between mounting holes.Only the base rack was tested but I found that I had a few cables that needed larger openings so I added some 12mm openings.Rack B is a mix of 6mm and 12mm openings, I have not printed this...www.thingiverse.com
Daha ucuza elektrik malzemesi satan yerlerdeki delikli kablo tutucu diye ürün belki işinizi en ekonomik yönden çözer.Kabloların beşte biri bunlar. Diğerleri ya dolap kapaklarına asılı, ya bir bavulda duruyor yada bir dolap rafında tıka basa sıkıştırılmış durumda.
Veya şuradaki askıya şöyle bir varyasyon yapacağım. 10 santim daha uzun yapacağım ve hem duvar tarafında hem de karşı tarafında askılar olacak. Böylece kafa kafaya bağlanmış aynı iki aksı gibi olacak, kapasite de iki katına çıkacak. Aradan yürümesi zorlaşacak, ama başka çaresi de yok gibi.
30351 eklentisine bak
Daha ucuza elektrik malzemesi satan yerlerdeki delikli kablo tutucu diye ürün belki işinizi en ekonomik yönden çözer.
Örnek: