Yurtdışı PCB, BOM ve Komponent Tedariği - Rekabetçi Fiyatlar ve E-Faturalı Satış

Merhaba Forum Mekatronik ailesi,

Bugün sizlerle hem kişisel bir adımımı paylaşmak hem de projelerinizde sizlere nefes aldıracak yeni bir hizmetimi duyurmak için bu konuyu açıyorum.

Son 6-7 aydır iş arayışım sürüyordu ve dürüst olmak gerekirse bu sürecin getirdiği durağanlıktan oldukça yoruldum. Bir Ar-Ge mühendisi ve donanım tasarımcısı olarak kafamda hayata geçirmeyi bekleyen sayısız proje varken, enerjimi iş arayışına harcamak yerine kendi şirketimi kurmaya karar verdim. Temel amacım kendi Ar-Ge faaliyetlerimi özgürce yürütebilmek. Ancak bunun yanında, sektörde uzun zamandır gözlemlediğim ve birçoğumuzun muzdarip olduğu büyük bir problemi çözmek için de bir adım atıyorum.

Biliyorsunuz, ülkemizde elektrik-elektronik, RF ve bilgisayar bilimlerine gönül vermiş geliştiriciler olarak teknolojiye ulaşmakta yurtdışındaki meslektaşlarımıza kıyasla çok daha fazla zorlanıyoruz. Yurtdışından PCB ve BOM (Bill of Materials) tedariği yapan yerel firmaların verdikleri fiyatların ne kadar yüksek ve bazen ne kadar mantıksız olduğunu hepimiz tecrübe etmişizdir. Açıkçası, bu fiyatlarla rekabet edemeyeceğimi düşünsem bu işe hiç girişmezdim; ancak piyasayı analiz ettiğimde, teknoloji üreten insanlara çok daha uygun koşullarda bu hizmeti sunabileceğimi gördüm.

Eğer projeleriniz için yurtdışından düzenli olarak PCB, komponent veya diğer elektronik bileşenleri getirtiyorsanız, alım yapmadan önce mutlaka benden de bir fiyat teklifi almanızı tavsiye ederim. Çin, ABD veya Avrupa fark etmeksizin; ihtiyaçlarınız doğrultusunda orijinal komponentleri veya bütçenize uygun ancak kaliteli muadillerini sizin için tedarik edebilirim.

Tüm satış ve tedarik işlemlerimi şirketim üzerinden e-faturalı olarak, tamamen resmi ve şeffaf bir zeminde gerçekleştirdiğimi de özellikle belirtmek isterim.

Pazar Yerleri ve Fiyatlandırma Hakkında Önemli Bir Not:Şu an itibarıyla Hepsiburada, Trendyol, Sahibinden ve Amazon üzerinde mağazalarım açık ve buralardan satış yapıyorum. Ancak sizden ricam, doğrudan bu platformlardaki fiyatlara aldanmamanızdır. Bildiğiniz üzere bu platformların yüksek komisyon oranları, kargo bedelleri ve kendilerine has fiyat dinamikleri var. Yakın zamanda kendi web sitemi de yayına alacağım, orada donanım geliştiricileri için çok daha düşük fiyatlar olacak.

En iyi ve en rekabetçi fiyat teklifleri için platformları aradan çıkararak doğrudan bana ulaşabilirsiniz. İhtiyaç listenizi (BOM), Gerber dosyalarınızı veya parça taleplerinizi iletmeniz yeterli.

İletişim:

• E-posta: me@necdetsanli.com
  • Veya forum üzerinden doğrudan bana özel mesaj gönderebilirsiniz.

Bu da, bugün gelen kendi adıma yaptığım bir alışveriş:

WhatsApp Image 2026-05-22 at 11.36.31.jpeg

İlanlarıma ulaşmak için:

Hepsiburada

Sahibinden

Buradaki fiyatlar mevcut platformlardaki diğer fiyatlar ve komisyonlara göre verdiğim fiyatlar. Siz doğrudan bana ulaşabilirsiniz. Ayrıca gelecek olan komponentler, ferrit nüveler de var, geldikleri zaman eklerim.

Herhangi bir sorunuz veya talebiniz olursa seve seve yanıtlarım. İyi çalışmalar dilerim.

Son düzenleme:
Hayırlı olsun.

demsay, ekom, özdisan... aklınıza gelicek birçok firma ile yıllardır çalışıyorum. şimdi bu postu görünce doğal olarak necdetsanli.com adresine gittim. 10 saniye sonra da bu ne ya diyerek kapattım. bir de ben tam o sayfanın neslinden (geocities) geliyorum ama bana bile uzak yabancı alakasız geldi.

neyse tavsiyem insanlar sipariş verirken bir güven arıyor, şirketiniz adına kurumsal görünen adı-adresi bilgileri belli bir web siteniz olursa ve oradan bu hizmetleri sunarsanız çok daha güvenilir olur. sipariş alma şansınız artar.

Hayırlı olsun.

demsay, ekom, özdisan... aklınıza gelicek birçok firma ile yıllardır çalışıyorum. şimdi bu postu görünce doğal olarak necdetsanli.com adresine gittim. 10 saniye sonra da bu ne ya diyerek kapattım. bir de ben tam o sayfanın neslinden (geocities) geliyorum ama bana bile uzak yabancı alakasız geldi.

neyse tavsiyem insanlar sipariş verirken bir güven arıyor, şirketiniz adına kurumsal görünen adı-adresi bilgileri belli bir web siteniz olursa ve oradan bu hizmetleri sunarsanız çok daha güvenilir olur. sipariş alma şansınız artar.
Web sitesi benim kişisel web sitem, firma web sitem değil. Zaten bir hafta sonu eğlencesine o bahsettiğiniz "geocities" dönemine öykünerek yaptığım bir site. Benim asıl işim toptancılık, perakendecilik veya tüccarlık değil. O firmaların birbirinin kopyası olan sitelerinden birini yapmam iki günümü alır en fazla fakat böyle bir efora ve masrafa gerek duymuyorum. Bu işten gelir elde edersem shopify altyapısı üzerinden daha az zahmetle bir tane site kurarım. Ben gerçek kişiyim, tüzel bir kişiden daha fazla yasal yükümlülüğüm sorumluluğum var. Eğer mesele güven ise.

Son düzenleme:
En azından sitenin kuruluş aşamasında olduğunu ve bahsettiğin online satış platformlarındaki mağaza linklerini koyarsan daha faydalı olur.

En azından sitenin kuruluş aşamasında olduğunu ve bahsettiğin online satış platformlarındaki mağaza linklerini koyarsan daha faydalı olur.
  • Linkleri ekledim. Kargodaki siparişlerim geldikçe güncellerim. Gelecek olan ürünlerden bazıları:
  • SMD IPEX Konnektör
  • NS4160 SOP-8
  • 32.768 KHz 20 PPM SMD Kristal
  • SMA-KWE Dişi
  • SMA-KHD 1.6 mm
  • SI4732-A10-GSR
  • SKT621-061
  • SKT621-033N
  • ULN2803A DIP-18P
  • UA78M05IDCYR
  • 2SC1971
  • TOP243YN
  • MCP4725A0T-E/CH
  • TXS0108EPWR
  • W25Q128JVSIQ
  • AT24C256
  • 10.7 MHz 47 pF Yeşil Muayyen
  • 1SS314
  • MV2109
  • MCR225-8FP
  • 2N6505G
  • NS4160
  • NUP4302MR6T1G
  • LM4562NA
  • BS170
  • BPX 61
  • TLE2072CP DIP-8
  • WP59EGW
  • MPZ2012S221AT000
  • UX60-MB-5S8
  • MMBT3904LT1G
  • 4816P-1-100LF
  • FT232RL
  • MIC2025-2YM
  • 24LC512-I SN
  • AD8655ARZ
  • LD1117S33CTR
  • TXB0108PWR
  • NE555L-D08-T
  • NE555P
  • LM4562NA
  • SI5351A-B-GTR
  • FST3253MTCX
  • AP2112K-3.3TRG1
  • XC2C64-7VQ44C
  • ICS511MILFT
  • BLM18PG300SN1D 30R 1A
  • LCMXO2-1200HC
  • MSI001-Q40-C-DS
  • TOP258PN
  • 74HC14D
  • MOS6502
  • P8086
  • MC1496P
  • TOP244P
  • INA128
  • MAX487E
  • DS12C887
  • ATMEGA8L-8PU
  • GAL, PAL Serisi bazı entegreler vb.

Gibi daha pek çok ürün var açıkçası hepsini yazmam baya vakit alır. Kemet, Murata, Vishay'ın vb. kapasitör ve dirençleri var, daha farklı entegreler var. Bunları normalde kendim için getirtiyorum fakat elimde kalır muhtemelen, hepsini kullanmam mümkün değil adet olarak. Varsa içinde yazabilirsiniz. Olmazsa da dediğim gibi sipariş edebilirim. Bunları pazar yerlerinde listelemek de pek iyi olmuyor açıkçası. Çünkü bazıları oldukça uygun fiyatlı entegreler. Pazar yerlerinin aldığı koımisyon vb. düşünülünce, fiyat ister istemez artıyor.

iletişim maili ne ise insanlar o adrese gider bakar, ben anlıyorum ama insanlar böyle bakmazlar/düşünmezler.

1 veya 1.5F 5.5 volt süpercapacitör varsa stokta alabilirim.

iletişim maili ne ise insanlar o adrese gider bakar, ben anlıyorum ama insanlar böyle bakmazlar/düşünmezler.

1 veya 1.5F 5.5 volt süpercapacitör varsa stokta alabilirim.
Yok, seramik MLCC var getirtiyor olduklarım arasında. Fakat marka model tercihiniz varsa veya jenerik arıyorsanız e-posta veya özel mesaj yoluyla talebinizi iletebilirsiniz ben de size fiyat veririm.

Çevrimiçi personel

Forum istatistikleri

Konular
9,173
Üyeler
3,730
Son üye
Erdinç GÜRSES

Son kaynaklar

Back