Yurtdışından PCB getiren firmaların kar oranları

Geçen haftalarda PCB getirten firmaların aracılığı ile dizgili PCB getirmek istedik. Dizgili olduğundan mıdır bilmiyorum fakat orijinal fiyatın yaklaşık 2.5x fazlası teklif olarak iletildi. (Daha iyi bir firma önerisi varsa denemek isterim)

Firmasi olan iki arkadasima sordum forumdaki arkadaslar kan agliyor Cin'den pcb ve malzeme alimini artik nasil yapiyorsunuz?

Araci firmalara siparisimizi veriyoruz %20 karla getirtiyoruz sorun yok diyor.

Eskisi gibi prototip siparisi ver bekle durumu olmuyor en az 20 gun civari bekleme durumumuz olyor derler.

Hatta artik montajla da ugrasmiyoruz kartlari dosettirip getirttiriyoruz, bu son gumruk olaylarindan sonra olan amatore oldu firma olarak cok fazla etkilenmedik derler.

Firmasi olan iki arkadasima sordum forumdaki arkadaslar kan agliyor Cin'den pcb ve malzeme alimini artik nasil yapiyorsunuz?

Araci firmalara siparisimizi veriyoruz %20 karla getirtiyoruz sorun yok diyor.

Eskisi gibi prototip siparisi ver bekle durumu olmuyor en az 20 gun civari bekleme durumumuz olyor derler.

Hatta artik montajla da ugrasmiyoruz kartlari dosettirip getirttiriyoruz, bu son gumruk olaylarindan sonra olan amatore oldu firma olarak cok fazla etkilenmedik derler.
firmalar eskiden de sikinti cekmiyordu zaten :) pcb getirenlere gumruk vergisi %0 cunku.

Çevrimiçi personel

Forum istatistikleri

Konular
9,236
Üyeler
3,774
Son üye
Melkiadesk

Son kaynaklar

Back