Merhabalar,Türkiyede stoğu olmayan bu LIR2450 pillerden lazım, gümrükten pil geçiyor mu deneyen var mı ?
42385 eklentisine bak
Direncteki piller sarjli degil maalesef, cr serisi olanlar hem sarj edilemiyor hem de kimyasal yapisi geregi 1-2mA dan fazla akim cekemiyorum, LIR2450 2C desarj verebiliyor.Merhabalar,
bi ara direnç nette görmüştüm belki işine yarar.
Pil Ürünleri ve Çeşitleri - Direnc.net
Pil ürünlerini uygun fiyatlarla Direnc.net'ten satın alabilirsiniz.www.direnc.net
Bu şekilde istemiyorum, resimdeki gibi lehimlenebilir olmasi gerek, bunlari tutan tutucular devre kartina sigmiyor.Daha geçen hafta amerikadan gelen bir saat için aldım. Bu pillerden Türkiye'de bulmak mümkün.
![]()
Orion Lityum LIR2450 3.6V Şarj Edilebilir Pil 5'li Paket | PilSitesi.com
%100 orijinal Orion Lityum LIR2450 3.6V Şarj Edilebilir Pil 5'li Paket en uygun fiyatlar ile PilSitesi.com güvencesiyle kapınızda.www.pilsitesi.com
Gümrükle uğraşmaya gerek yok. Pil puntalama hizmeti veren yerlere sipariş verin. Gerekli puntaları yapmaları lazım. Ya da pili pimi verip sadece punta hizmeti alın.Bu şekilde istemiyorum, resimdeki gibi lehimlenebilir olmasi gerek, bunlari tutan tutucular devre kartina sigmiyor.
Acaba bu pimleri ne olarak bulabilirim? hazir bir ismi var mi?Gümrükle uğraşmaya gerek yok. Pil puntalama hizmeti veren yerlere sipariş verin. Gerekli puntaları yapmaları lazım. Ya da pili pimi verip sadece punta hizmeti alın.
Birinci mesajdaki resmi Pilsitesi.com WP numarasına yollayın, fiyat alıp sipariş verin. Onlar puntalayıp yollarlar.Acaba bu pimleri ne olarak bulabilirim? hazir bir ismi var mi?
Sanırım direkt nikel şerit ile de olur. sadece çok yumuşak oldup olmadıklarından emin değilim. fakat olur gibime geliyorİsimlerini bilmiyorum ama bu işi yapanların elinde mutlaka vardır.
Dahası, bence standart nikel şerit ile bile punta yapılması yeterlidir. Sonuçta, pilin durumuna göre PCB üzerinde delik açılmayacak mı?
Fikir vermesi açısından, örneğin aşağıdaki resme bakarsan, 4 mm genişliğinde bir nikel şerit aşağıdaki şekilde puntalanırsa, bunu PCB üzerine rahatlıkla lehimlersin.
42386 eklentisine bak
sen pili al istanbul avrupa yakasında isen puntalarını ben yapacağım söz.Orjinalinden daha güzel olacaklar.
Valla istanbulda olsam prototip için olsa hayır demezdimneden güldün ki.o kadar pul verdim makineye arada kullanalım değilmi![]()