Sercan -- Katılım 17 Mart 2019 Mesajlar 5,406 18 Mart 2024 #41 Videolar izlenemeyecek kadar büyük olmuş. Tekrar yüklüyorum: Çalışma masamdan, Your browser is not able to display this video. Manyetik alandan izole bir ortamda, Your browser is not able to display this video.
Videolar izlenemeyecek kadar büyük olmuş. Tekrar yüklüyorum: Çalışma masamdan, Your browser is not able to display this video. Manyetik alandan izole bir ortamda, Your browser is not able to display this video.
C ckocagil Kıdemli Üye Katılım 24 Aralık 2019 Mesajlar 1,005 18 Mart 2024 #42 Manyetik alanı metal kutuyla durdurmak hiç kolay değil. Ya pahalı mu metal, ya da kalınca demir plakalar kullanmak gerekiyor.
Manyetik alanı metal kutuyla durdurmak hiç kolay değil. Ya pahalı mu metal, ya da kalınca demir plakalar kullanmak gerekiyor.
Sercan -- Katılım 17 Mart 2019 Mesajlar 5,406 18 Mart 2024 #43 Manyetik alan konusunda genel kültür dışında bilgi sahibi değilim. Faraday kafesinin faydalı olacağını varsaydım. Ayrı bir başlık altında oradaki manyetik alanın ölçümünü yapıp, sonuçlara göre gerekiyorsa çözüm bulmayı isterim.
Manyetik alan konusunda genel kültür dışında bilgi sahibi değilim. Faraday kafesinin faydalı olacağını varsaydım. Ayrı bir başlık altında oradaki manyetik alanın ölçümünü yapıp, sonuçlara göre gerekiyorsa çözüm bulmayı isterim.
mechanic poor user Katılım 25 Şubat 2024 Mesajlar 1,189 18 Mart 2024 #44 Eğim sensörlü osiloskop olmuş.