Son etkinlik

• kudretuzuner
    kudretuzuner adlı üye 3 Boyutlu Yazıcılar başlığı altında 3D özel tasarım kutu basılması konusunu açtı.
    Merhaba, 3D baskı hakkında hiç bilgim yok. genel bir bilgi var ama detayı bilmiyorum. istenen özel bir kutu baskı için ilk adımlar nasıl...
  • Sezgin
    Sezgin adlı üye Elektronik malzeme, ekipman tedarik kaynakları başlığı altında Anderson 50A Soket konusunu açtı.
    Merhaba, evdeki artronic 2KVA online upsin orjinal 7Ah aküsü yerine 12Ah akü kullandığım için aküleri ayrı bir kutuda tutuyorum ama...
  • czorgormez
    czorgormez adlı üye MachXO2 ile FPGA calismasi konusuna cevap yazdı.
    348lut için 7-8 kb civarı tutar. 1k lut için 32kb.
  • czorgormez
    iCE40UP (UltraPlus) Serisi: (Örn: iCE40UP5K) Bu çiplerde dahili NVCM vardır. Ancak geliştiriciler genellikle harici flash kullanır...
  • kocamanusta
    kocamanusta adlı üye Made in :) konusuna cevap yazdı.
    bazıları siyasi ayırım: DDR değil, batı almanya; çin değil, tayvan. (lütfen bizi karıştırmayın) bazıları da sektörel öncülük: almanya...
  • czorgormez
    bildiğim kadarıyla bu machXo2 çok eski bir seri. ben lattice ice40 serisi kullanıyorum. ama bunlar fpga ve tqfp kılıfta. fiyatları da...
  • F
    fatih tepe adlı üye Bosch 18V 4.0 Ah lityum pil tamiri konusuna cevap yazdı.
    ustadlarim, bir sorun yasiyorum, sizlerin yardimina ihtiyacim var. simdiden cok tesekkur ederim. Yapay zeka ile ilerledim biraz ama...
  • Dede
    Dede adlı üye PCB için 3D Model Step Dosyaları konusuna cevap yazdı.
    Micro SD Soket. https://www.ozdisan.com/p/pc-kart-soketleri-706/kls-electronic-l-kls1-tf-003-1211726
    • 1772130403634.png
    • 1772130442798.png
  • taydin
    taydin adlı üye Dan gelbart ile söyleşi konusunda deleted adlı üyenin mesajına Beğen Beğen tepkisi verdi.
    NaOH doğal yağları gliserin ve sabuna çeviriyor. Makina yağlarınıda sabunlaştırıyor mu acaba? :) NaOH metal yüzeyleri aşındırmıyor mu...
  • T
    tabs adlı üye Parça Tedariği konusunda czorgormez adlı üyenin mesajına Beğen Beğen tepkisi verdi.
    EMKA karaköyde küçük bir dükkan ve toptan alışverişler için aşırı pahalı bir yer aklınızda olsun. perakende görerek seçerek satın...
  • czorgormez
    czorgormez adlı üye Dan gelbart ile söyleşi konusunda taydin adlı üyenin mesajına Beğen Beğen tepkisi verdi.
    Makinaların yüzeylerini küften koruma metodunu deneyeceğim. Sodyum hidroksit çözeltisine (NaOH) batırılmış bir bez ile makina yüzeyini...
  • czorgormez
    czorgormez adlı üye Lokal yapay zekaları kapıştırdım. konusuna cevap yazdı.
    işlediği her bilgi parçacığı bir token. bu ingilizce kelimelerde genelde bir kelime. türkçede ise bir kelime hem çeviri yapacağı için...
  • deleted
    deleted adlı üye Dan gelbart ile söyleşi konusuna cevap yazdı.
    NaOH doğal yağları gliserin ve sabuna çeviriyor. Makina yağlarınıda sabunlaştırıyor mu acaba? :) NaOH metal yüzeyleri aşındırmıyor mu...
  • deleted
    deleted adlı üye Lokal yapay zekaları kapıştırdım. konusuna cevap yazdı.
    Linuxda Lm studio yu appimage uzantılı dosya ile çalıştırıyorum. https://lmstudio.ai/download Token ne demek? Varsayılan olarak gemma...
  • taydin
    taydin adlı üye Dan gelbart ile söyleşi konusuna cevap yazdı.
    Makinaların yüzeylerini küften koruma metodunu deneyeceğim. Sodyum hidroksit çözeltisine (NaOH) batırılmış bir bez ile makina yüzeyini...

Forum istatistikleri

Konular
9,112
Üyeler
3,697
Son üye
ybey

Son kaynaklar

Back