Mikro Step
Kıdemli Üye
Adamin yalancisiyim.
Video dikkatimi çekti izledim.intercooler hala keşfedilmeyi bekliyor herhalde
Evet, onların yapmaya çalıştığı ile bu sistem farklı Hocam.Zaman zaman bizde de oto tamir ustalarindan birileri cikar motor bloguna su gondererek motor gucunu artirdigini ve icat yaptigini konu alan haber olurdu.
Her defasinda ulen bi bitmediniz derdim. Yalniz haberlerde suyun icindeki hidrojeni yakiyor diye izah ediyorlardi.
Evet soğuk/soğumuş hava ile daha iyi seviyede yanma elde edilebilir bu doğru.Video dikkatimi çekti izledim.
Ahmet otomobil hk bilgim seninle boy ölçüşecek seviyede değil ama bana mantıklı geldi. Adamlar Emme-Sıkıştırm-Patlama sürecinde meydana gelen olaylara bizden daha hakim.
EGR hakkındaki videolarına kadar EGR'nin tam görevini bilmiyordum ama şimdi kafamda oturdu. Buradaki durum ise EGR'nin durumuna benziyor. Kullandıkları suyun çeşme suyu olduğunu sanmıyorum. Damıtılmı yada arıtılmış su olabilir. Hatta saf su bile kullanılması gerekebilir ama bir fayda görmüşler demek ki.
Şahsen alıp kullanacak (duygusal durumlar son derece uygun olsa bile) değilim ama mühendislik açısından farklı bir bakış açısı getirmişler.