Evet,çin den lcd ekran temin ettirdik.Herhangibir sorun olmadı.Selam arkadaşlar aranızda ''vorlance'' ile çalışan oldu mu?
Bu durumda Vorlance araciligi ile yaptiginiz sipariste mi oldu ?Konu yu okudumda Bende 2 ay önce jlcpcb den 350x200 5 adet PCB sipariş etmiştim Kargoyu da fedex seçtim Gümrük ücreti 450.TL Ödeyin dediler Ödedim Ve Tekrar Gümrüğe Takıldı ve 150.$ Daha tekrar gümrük ücreti taleb etti ben de sizin olsun demek sorunda kaldım
Vorlance ne anlama gelir bilmem siparişi verdim jlcpcb ye PCB türkiyye geldi fedex gümrük vergisini yatırın mesajı yolladı onuda yatırdım Daha sonra Siparişin teslim edilmesini bekledim derken fedex sin demesi paketiniz gümrüğe taıldı dedi ve Gümrük memurun mesajı 150 dolar daha gümrük vergisi Ödemeniz geriekir dedi bende Sizin olsun dedimBu durumda Vorlance araciligi ile yaptiginiz sipariste mi oldu ?
Takıldı ve 150.$ Daha tekrar gümrük ücreti taleb etti ben de sizin olsun demek sorunda kaldım
Sorumluluk almazlar bence. Biz de toplam ücret biliyorduk ama gümrük ek ücret çıkardı diyebilirler.Fedexe sormak lazım en başında toplam ücret bu kadarmı diye.