Elimde aşağıdkai RJ-45 sıkıştırma penseleri var.
Soldakini ilk aldığımda 2 kez uç çakmadan sonra ben bu işte yokum dedi, satıcıya gittim durumu anlattım sağolsun bir başkası ile değiştirdi.
Değiştirilen eleman da 3 kez sıkıştırmadan sonra çakılan kablolarda gevşeklikler temassızlıklar oluşmaya başladı. En az 10 kere sıktığım bir uç bile çalışmıyor ya da gevşeklikler temassızlıklar oluyordu.
Aklımda başka eleman vardı ama gittim bugün sağdaki elemanı aldım. Proskit CP-376N. 20 çift RJ-45 ethernet kablosu yapmama hatta çok fazla da sıkmadan tek seferde işi bitirdi.
Soldakini 350TL ye almıştım şimdi 500 TL dir belki, sağdakini bugün 2150 TL ye aldım. Soldaki 3 hadi 5 takım yapsın, sağdaki soldakine göre parasını çoktan çıkardı, bundan sonraki yapacaklarım bana hasılat yazar
Üstteki benim örneğe göre yorarsak, ihtiyacımız olan bütçenin yettiği ölçüde en kaliteli ekipmanı almak çalışırken bize önemli ölçüde avantaj sağlar mı sağlamaz mı ?
43158 eklentisine bak
İlave: Soldakinin durumunu üstte açıkladığıma göre, bu haliyle ben kullanırım ya da ben bunu düzeltirim telefon jak çakma kısmını kullanırım vs diyen varsa kargosunu karşılarsa hediye edebilirim.