Kırıcı delici için uç vardı galiba 3-5 tane, evin ve çatının güvenlik kamerası kablolarını geçirmek için duvarı deldim. Klimacıların kullandığı geniş uçtan taktım ve kolayca duvarda 5-6cm lik delik açtım Bir keresinde de TV nin arkasındaki duvarda aynı çapta delik açtım kolayca.
Matkapları ev işlerinde ve hobi masam için duvar raylarını döşerken sık sık kulandım ve kullanıyorum.
Geçen gün duvara sıfır olan modellerden 10 senelik klozetin şamandırası klozet içine su damlatıyordu, klozeti dikkatlice biraz öne çektim, şamandırayı değiştirdim, tüm banyo, tuvalet ve klozet etrafındaki derzleri de yeniledim, bir dahaki sefere akvaryum slikonu kullanacağım, bu işlemler 6 saatimi aldı, yavaşça yaptım, ev ahalisinin tatilde olması çalışırken elimi rahatlattı.
Klozet şamandıra değişimi için kabaca fiyat aldım 2000 TL den başlayan fiyatlar verdiler, iyiki elimden iş geliyor dedim kendi kendime.
Elde ekipman olması ve elden bir şeyler gelmesi eli güçlendiriyor.