11/8/2025 geceden beri mekatronik sitesine giremiyorum.

Gecen baska bir basliga yazmistim. Bugunlerde ISPler zararli isler yapan IP sahiplerine uyari epostasi atiliyordu. Belki benzer durum var ve IP engellendi. Ama cep telefonu neden giriyor anlamadim.

Gecen baska bir basliga yazmistim. Bugunlerde ISPler zararli isler yapan IP sahiplerine uyari epostasi atiliyordu. Belki benzer durum var ve IP engellendi. Ama cep telefonu neden giriyor anlamadim.
İp degil dns ile alakalı bir durum da olabilir bilgisayarın dns serveri değiştirip lokaşde yedeklenmiş kayıtlarını temizlemeyi deneyebilirsiniz

geçenlerde bitdefender forumun da bulunduğu ip bloğunu komple engellemişti. bazen siteden/sayfadan kaynaklı olmayabiliyor.

Aklıma da başka birşey gelmiyor ... Forum IP adresi değişmedi. Belki yeni bir incognito pencere ile deneme yapabilirsin ...

Anlaşılan Microsoft Edge'in kendi dahili DNS cache'i var. Bu cache içerisinde de bir şekilde saçma sapan bir IP adres saklıyor olabilir mekatronik.org için. Clear etmeyi deneyebilirsin

1755027045089.png

Windows işletim sistemi kendisini yavaş yavaş bozar. Desktopa format atma zamanı gelmiş :cheeky5:

Çevrimiçi üyeler

Forum istatistikleri

Konular
8,117
Üyeler
3,237
Son üye
YsnCnc

Son kaynaklar

Son profil mesajları

erdemtr55 taydin erdemtr55 wrote on taydin's profile.
Merhaba Taydin bey,
Gruba spms serisi yapıcak mısınız?
ben 3 sargılı toroid ile 2 adet flyback sürücek bir devre yapmayı düşünüyorum.size soracak sorularım vardı?
Mutluluğun resmi illa güzel çizilmiş tablo olmak zorunda değil.Bazen basit bir çizgi,doğru bir renk,yada küçük bir detay
Python Geliştirmeye eklediğim yapay zeka sunucusu, yeni başlayanlar için roket etkisi
Bir insanın zeka seviyesinin en kolay tesbiti, sorduğu sorulardır.
yapay zeka interneti yedi bitirdi, arama motoru kullanan, forumlara yazan kaldı mı ?
Back