Nİ-CD batayayı lion pile dönüştirme

s.a arkadaşlar yanlışım varsa düzeltin elimde bosch psr 12 modeli şarjlı matkap var bataryasını lion pile dönüştürmek istiyorum youtubede bol bol video var ama herkes sadece batarya dönüşümü yapıyor yani şarj aletinde dönüşüm yapmak gerekmez mi ben mi yanlış biliyorum ??

Video olsun, çok seyredilsin yeter mantığı ile çekilen böyle bir sürü video vardır. Ni-Cd ile Li-İon şarj arasında büyük farklar var. Şu makale ayrıntılı bir şekilde açıklıyor

Video olsun, çok seyredilsin yeter mantığı ile çekilen böyle bir sürü video vardır. Ni-Cd ile Li-İon şarj arasında büyük farklar var. Şu makale ayrıntılı bir şekilde açıklıyor

evet hem yanlış hem eksik bilgi veriyorlar bu tarz cihazlarda yanmaz kablo silikon kablo kullanılır adam ince kablo ile bağlantı kullanıyor yangına davetye çıkarıyor...

12 v slim kasa LED trafosu daha kullanışlı olur.
Ayar trimpotundan 12v6 -13 v. DC ye ayarlarsanız. 3S BMS kart için gerekli enerji sağlanmış olur.
Örnek
https://www.akakce.com/cay-makinesi...inox-beyaz-cam-demlikli-fiyati,177073688.html

cata-ct-2574-12v-5a-fansiz-serit-led-trafosu_278068161.jpg

elimde şu şekilde bosch psr 12 modeli matkap var aspilsan 2800 mah piller ile lion bataryaya dönüştürmek istiyorum nasıl bir yol izlemem lazım ?

Ekler

• 20240710_105946.jpg
    20240710_105946.jpg
    963.2 KB · Görüntüleme: 2

Forum istatistikleri

Konular
8,553
Üyeler
3,398
Son üye
Abdullah karaoglan

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Abdullah karaoglan falcon_browning Abdullah karaoglan wrote on falcon_browning's profile.
selamın aleyküm ses sistemindeki cızırtıyı hallettınızmi
"Araştırma, ne yaptığını bilmediğinde yaptığın şeydir." - Wernher von Braun
“Kendi yolunu çizen kişi, kimsenin izinden gitmez.” – Nietzsche
Kim İslâm’da güzel bir çığır açarsa (güzel bir alışkanlık başlatırsa), onun sevabı ve kendisinden sonra ona uyanların sevapları, onların sevaplarından hiçbir şey eksilmeksizin ona da yazılır.
erdemtr55 taydin erdemtr55 wrote on taydin's profile.
Merhaba Taydin bey,
Gruba spms serisi yapıcak mısınız?
ben 3 sargılı toroid ile 2 adet flyback sürücek bir devre yapmayı düşünüyorum.size soracak sorularım vardı?
Back