Elektrikli süpürge için sıvı emme aparatı

slewrate

Aktif Üye
Videodaki gibi bir şey yapmak istiyorum ama bu şekilde yapılırsa süpürge ister istemez sıvı çeker.

Daha profesyonel nasıl yapılabilir sizce?

Benim anladığım, süpürgeye sıvı gelmemesi için yapılıyor o aparat zaten.

Daha büyük bir kova bu riski bayağı bir azaltır. Halı yıkama makinesi de buna benzer çalışıyor. Hazneye hava girişi tam aşağı bakmıyor, yataya daha yakın. Bir de köpüklenmeyi azaltmak için, haznenin içinde haznenin tabanının şeklinde, suyun üzerinde yüzen bir malzeme var. XPS köpük gibi. Hazne içinde havanın hızını da düşürmek lazım ki çıkışa gelmeden yer çekimine yenilsin sıvı damlacıkları. Haznenin büyük olması bunu sağlar herhalde.

20lt kazan yada vakum altında şekil değiştirmeyecek kova (tercihen yuvarlak gres kovası) ile basit şekilde yapılabilir. Önemli olan kovaya gşren sulu içeriğin süpürgeye giden havaya doğrudan karışmaması. Hatta su emiş ucu suyun içinde olursa daha rahat olur.

Yada en kolayı hurdacıdan sulu süpürge kovası bakın.

Televizyon tamircisinde çırak olarak çalışırken şu elektrik süpürgesinden vardı. Hem ıslak kuru çalışıyordu, hem de boruyu yukarı takabiliyordun ve üfleyici haline geliyordu. Az televizyon tozu almadım bununla :D

1685038959480.png

Televizyon tamircisinde çırak olarak çalışırken şu elektrik süpürgesinden vardı. Hem ıslak kuru çalışıyordu, hem de boruyu yukarı takabiliyordun ve üfleyici haline geliyordu. Az televizyon tozu almadım bununla :D

23857 eklentisine bak
Bundan bizde de vardı. Üfletmek çok işime yarıyordu ama ıslak çekim yaptığını bilmiyordum.

Çevrimiçi personel

Forum istatistikleri

Konular
7,922
Üyeler
3,173
Son üye
apnr

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Mutluluğun resmi illa güzel çizilmiş tablo olmak zorunda değil.Bazen basit bir çizgi,doğru bir renk,yada küçük bir detay
Python Geliştirmeye eklediğim yapay zeka sunucusu, yeni başlayanlar için roket etkisi
Bir insanın zeka seviyesinin en kolay tesbiti, sorduğu sorulardır.
yapay zeka interneti yedi bitirdi, arama motoru kullanan, forumlara yazan kaldı mı ?
az bilgili çok meraklı
Back