Duvar alet edevat askı paneli

Delikli sunta diye arat, duvara bağlanabilecek ölçüde alıp istediğin yerine askı yapabilirsin

 
Şahaneymiş hakikaten . Hanıma bunu evde müsait bir odaya çakacağım desem gözlerinin nasıl büyüdüğünü hayal edebiliyorum .
Suntadan kapakli iki tane dolap uydurup icine gomeceksin. Dolaplari da renkli folyo ile kaplayacaksin cicekli bocekli. Bisi demez oyle yaparsan. Boyle gorunsun yani kamuflajli olarak.

 
Şahaneymiş hakikaten . Hanıma bunu evde müsait bir odaya çakacağım desem gözlerinin nasıl büyüdüğünü hayal edebiliyorum
Eyvah ki ne eyvah! Hanımın bölgesini öylece ihlal edemezsin ama önce daha kabul edilebilir bir şeyle bölgenin kullanımını alırsın. Sonra ufak ufak kullanım şeklini değiştirirsin.
Yunan adaları gibi. Silahsız olacaktılar güya ;) .
 
Suntadan kapakli iki tane dolap uydurup icine gomeceksin. Dolaplari da renkli folyo ile kaplayacaksin cicekli bocekli. Bisi demez oyle yaparsan. Boyle gorunsun yani kamuflajli olarak.

Bekarın kadın psikolojisi algısı böyle olur işte. Kadınlar evde kendi işine yaramayan ve ev dizaynını bozan her nesneye uyuz olur . Öyle çiçek böcekle ancak çocuk kandırılır.
 
Bekarın kadın psikolojisi algısı böyle olur işte. Kadınlar evde kendi işine yaramayan ve ev dizaynını bozan her nesneye uyuz olur . Öyle çiçek böcekle ancak çocuk kandırılır.
Bu durumda once rusvet vermek gerek sanirim. Onun isine yarayacak bir seyler alip sonra aradan torba yasa ile gecirilebilir bu "dolap". :D
 
Ben aşağıdaki ilk mesajda göreceğin gibi Bauhaus'da Element System markası ile satılan duvar montajı ekipmanları kullanıyordum. Bunların tornavida'dan matkap ucu tutucuya kadar birçok ekipmanını da aldım. Olmayanları da 3D yazıcında kendim çıkarttım.


Sonra duvarda rafın olması daha mantıklı olacağına karar verip bütün el aletlerini Ikea'nın 5'li komidinine tıktım. Eğer amacın dekor vs değilse bu tarz bir kullanım bir süre sonra yeterli olmuyor.
 
Yine yanlış yine yanlış. Kadınlar panel petek gibi çabuk ısınıp çabuk soğur. Öyle hediyelerin gazları çabuk kaçıyor malesef .
Torba yasa nedir? Yarim akilli siyasilerin boktan kararlarini mantiklilarin arasina itelemesidir. Yani tam ona ise yarar bir seyler alirken "ya, bana da dolap lazim" deyip dolap alinacak. Sonra dolap gelecek kurulacak. Ortalik durulunca icine gomulecek alet edevatlar. :cool:
 
Çekmece düzenleyici olarak aşağıdaki video hoşuma gitti


Birde bu sanatkar gencin yaptıkları var
Çok sabırlı bir genç

 
Bende bundan var, 150 TL'ye almistim. Simdi 460 olmus ama. :rolleyes:

Buna benzer birşey arıyorum malzeme kaliteleri nasıl ?
Benim duvar genişliği 100 cm maksimum, ama bu iki parçanın 130cm e yakınmış duvarıma sığmaz.
 
Delikli sunta diye arat, duvara bağlanabilecek ölçüde alıp istediğin yerine askı yapabilirsin

Bu tip birşey de olabilir, tornavida pense yankeski gibi şeyleri asabilirim ama küçük çekmece tarzı kutuları nasıl montelerim o deliklere orası muamma.
 
Son düzenleme:
Buna benzer birşey arıyorum malzeme kaliteleri nasıl ?
Benim duvar genişliği 100 cm maksimum, ama bu iki parçanın 130cm e yakınmış duvarıma sığmaz.
Olctum simdi. 85 x 60 cm yer tutuyor. Aciklamada panel boyutu olarak iki tane 42 x 59 cm yaziyor zaten. Arka paneller ve avadanliklar oldukca iyi. Sag tarafta malzeme astigi parcalar ise oldukca zayif. Oyle kocaman bir anahtari asarsam kesinlikle tasimaz. 17 cm boyundaki elektrikci yankeskisini tasiyabiliyor ama biraz daha buyuk eski bir kerpeteni asmak istedigimde yamuluyor.

Bu tip birşey de olabilir, tornavida pense yankeski gibi şeyleri asabilirim ama küçük çekmece tarzı kutuları nasıl montelerim o delşklere orası muamma.
Avadanliklari delip civata - pul kullanarak suntaya monte etmek mumkun ya da percinlenebilir.
 

Forum istatistikleri

Konular
8,238
Mesajlar
135,165
Üyeler
3,274
Son üye
realbarisbasturk

Son kaynaklar

Son profil mesajları

erdemtr55 taydin erdemtr55 wrote on taydin's profile.
Merhaba Taydin bey,
Gruba spms serisi yapıcak mısınız?
ben 3 sargılı toroid ile 2 adet flyback sürücek bir devre yapmayı düşünüyorum.size soracak sorularım vardı?
Mutluluğun resmi illa güzel çizilmiş tablo olmak zorunda değil.Bazen basit bir çizgi,doğru bir renk,yada küçük bir detay
Python Geliştirmeye eklediğim yapay zeka sunucusu, yeni başlayanlar için roket etkisi
Bir insanın zeka seviyesinin en kolay tesbiti, sorduğu sorulardır.
yapay zeka interneti yedi bitirdi, arama motoru kullanan, forumlara yazan kaldı mı ?
Back
Top