Çok iyi fiyat. 2025 zorunlu trafik tavan fiyatı 5.759 TL. Nasıl oluyor bu kadar düşük?2002 model Honda Civic arabamı seviyorum. MTV 500 TL, kasko/sigorta 3000 TL.
Üstelik yeni arabalar gibi "bir yerlerden uzaktan kumandalı" değil. Bug çıkıp "yazılım güncellemesi" de beklemem gerekmiyor![]()
2002 model Honda Civic arabamı seviyorum. MTV 500 TL, kasko/sigorta 3000 TL.
Üstelik yeni arabalar gibi "bir yerlerden uzaktan kumandalı" değil. Bug çıkıp "yazılım güncellemesi" de beklemem gerekmiyor![]()
Şimdi oldu.@birisim bu seneki yenileme fiyatını göreceğiz. Sigortanın süresi dolmak üzere.
Bu fiyatların çok üzerinde bedel çıkıyor.Çok iyi fiyat. 2025 zorunlu trafik tavan fiyatı 5.759 TL. Nasıl oluyor bu kadar düşük?
![]()
2025 Yılı Trafik Sigortası Tavan Fiyatları - Magdeburger Sigorta
2025'te geçerli olan trafik sigortası tavan fiyatları hakkında bilgi edinin. En güncel fiyatlar ve önemli detaylar bu blogda!www.magdeburger.com.tr
Evet, sigortam.net satış elemanıyla 2 saat önce konuşunca aynısını söyledi.Bu fiyatların çok üzerinde bedel çıkıyor.
Tavan tavan sadece listede bu fiyatlar uygulanmıyor.
Geçen sene 0 florino almıştım.kampanya ile 845 mi neydi.Kasko sigorta ıvır zıvır 950 bin lira ödedim.98 den beride kazam yokturFiyatları kıyaslamak mümkün değil. Birçok faktör var. Genç adamsan, evli değilsen, kullandığın araba performans arabası ise, yakın zamanda vukuatların varsa fiyat çok yüksek çıkabilir. Yukarıdakilerin hiç birisi benim için geçerli değil o yüzden benim sigortalar genelde ucuz oluyor. Ama şimdi yeni sıfır araba alsam, 20 bin sigorta, 30 bin kasko, 20 bin de MTV ödeme ihtimali var. Sokakta durduğu yerde küflenen, yoldan geçenlerin sürtüp çizdiği birşey için neden bu kadar para vereyim?