2025 İstanbul zorunlu trafik/kasko sığorta şirketleri

birisim

Aktif Üye
Trafik ve kasko sığorta yenilemem gerekiyor. Tavsiye edebileceğiniz sığorta şirketi var mı?
Şimdiden teşekkürler

Aynı dert bende de var. Ben de bir up çekeyim belki gören olur.

Yanıtlarınız için teşekkür ediyorum.
Bir acenteden trafik + kasko teklif geldi - yaklaşık 20000 TL.
Araba model 2022 B sınıf kaza görmemiş.

2002 model Honda Civic arabamı seviyorum. MTV 500 TL, kasko/sigorta 3000 TL.

Üstelik yeni arabalar gibi "bir yerlerden uzaktan kumandalı" değil. Bug çıkıp "yazılım güncellemesi" de beklemem gerekmiyor :D

Ben düzenli olarak kaskosunu yaptırdım bunun. Sigorta şirketleri her şeyi sigortalar, yeterki risk fazla olmasın.

Üstelik yeni arabalar gibi "bir yerlerden uzaktan kumandalı" değil. Bug çıkıp "yazılım güncellemesi" de beklemem gerekmiyor :D
Çok iyi fiyat. 2025 zorunlu trafik tavan fiyatı 5.759 TL. Nasıl oluyor bu kadar düşük?

@birisim bu seneki yenileme fiyatını göreceğiz. Sigortanın süresi dolmak üzere.

8. basamak taban fiyat belli :ok1:
Çeşitli sigortacıları arayarak fiyat almakta fayda var, ben taban fiyatın biraz daha altına yaptırdım.

@taydin şimdi online teklif aldım - en ucuzu kasko 6181 TL, sığorta 11000TL.
Arabayı fazla kullanmıyorum , 11 bini yeni geçti, MTV de eklenirse yakıta verdiğim parayla eşleşir.

8 ci basamaktan sigortadayım
Hiç kaza yapmadım.
2025 yılı 8.000 TL. Trafik sigortası ödedim.

Son düzenleme:
Fiyatları kıyaslamak mümkün değil. Birçok faktör var. Genç adamsan, evli değilsen, kullandığın araba performans arabası ise, yakın zamanda vukuatların varsa fiyat çok yüksek çıkabilir. Yukarıdakilerin hiç birisi benim için geçerli değil o yüzden benim sigortalar genelde ucuz oluyor. Ama şimdi yeni sıfır araba alsam, 20 bin sigorta, 30 bin kasko, 20 bin de MTV ödeme ihtimali var. Sokakta durduğu yerde küflenen, yoldan geçenlerin sürtüp çizdiği birşey için neden bu kadar para vereyim?

Parçalar bir yerde, yetkili servisten yıllık teknik bakım için aldığım ilk fiyat - 11bin tl üzerinde. Yağ değişimi filtre değişimi için. Sonra polen ve hava filtresini düşünce (araba fazla kullanılmıyor) ortaya 8binin üstünde fiyat çıktı.
Ben de OK dedim, ve ek 1.5 bin TL ödeyerek iki tane orijinal motor yağ filtresi aldım seneye kendim yaparım diye. Zor bir şey değil, eski arabamda kendim yapardım.

Fiyatları kıyaslamak mümkün değil. Birçok faktör var. Genç adamsan, evli değilsen, kullandığın araba performans arabası ise, yakın zamanda vukuatların varsa fiyat çok yüksek çıkabilir. Yukarıdakilerin hiç birisi benim için geçerli değil o yüzden benim sigortalar genelde ucuz oluyor. Ama şimdi yeni sıfır araba alsam, 20 bin sigorta, 30 bin kasko, 20 bin de MTV ödeme ihtimali var. Sokakta durduğu yerde küflenen, yoldan geçenlerin sürtüp çizdiği birşey için neden bu kadar para vereyim?
Geçen sene 0 florino almıştım.kampanya ile 845 mi neydi.Kasko sigorta ıvır zıvır 950 bin lira ödedim.98 den beride kazam yoktur:)

Sigorta Bilgi ve Gözetim Merkezi'nin sitesinden e-Devlet ile giriş yapıp bir çok sigorta şirketinden toplu teklif alabilirsiniz.

Forum istatistikleri

Konular
7,701
Üyeler
3,111
Son üye
alpego

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Python Geliştirmeye eklediğim yapay zeka sunucusu, yeni başlayanlar için roket etkisi
Bir insanın zeka seviyesinin en kolay tesbiti, sorduğu sorulardır.
yapay zeka interneti yedi bitirdi, arama motoru kullanan, forumlara yazan kaldı mı ?
Freemont2.0 herbokolog Freemont2.0 wrote on herbokolog's profile.
nick iniz yakıyor
:D
az bilgili çok meraklı
Back