Çeşitli boyutlarda kutu çizimi

fide

Meraklı ve "nasıl" sorusunu seven biri
Çeşitli boyutlarda saklama kutuları var. 35 çeşit tasarım var diye hatırlıyorum ama fazla da olabilir.

1747825823179.png
17478258544779044258455574484539.jpg

Çizimde 2. Sırada bulunan kutu. Genel olarak sıkı kapanıyor ve vida vb başka malzeme gerekmiyor. Belki lazım olur.

Ekler

1747826281490.png

contalı ve contasız iki model daha

Ekler

17478316176088530049305155983477.jpg

Merhaba hocam bu tarz kutuları basmak satın almaktan daha ucuza geliyor mu? Makina maliyetini ihmal edersek filament maliyeti nasıl?

53gr ile 98gr arasındaydı bastığım kutular. Filament maliyetine göre 25₺ ile 50₺ arasında tuttu. Denemek için bastım. Adetli olursa satın almak daha uyguna gelebilir ama istediğiniz kutyu bulmak zor olabilir.

Elektronikçilerin işine yarayacak kutuları bulmak hem zor, hem de standart kutulardan pahalı oluyor. Sanki 3d yazıcıyla basmak kârlı olabilir gibi hissettim.

Elektronikçilerin işine yarayacak kutuları bulmak hem zor, hem de standart kutulardan pahalı oluyor. Sanki 3d yazıcıyla basmak kârlı olabilir gibi hissettim.

Hobi için ben böyle konularda çok uçuk fiyat farkı yoksa, fiyata odaklanmıyorum. Satın alınan çözümlerin her zaman bir eksik kısmı oluyor. Kendi ürettiğini istediğin gibi şekillendirebiliyorsun. "Aradaki fark kaç para tutuyor da tasarruf etmeye çalışasın?" diye sorduğumda keisnlikle 3D yazıcı kullanmaya değiyor. Tabii 3D yazıcının filan olduğunu varsayıyorum. Sadece bu iş için 3D yazıcı almak farklı bir konu.

53gr ile 98gr arasındaydı bastığım kutular. Filament maliyetine göre 25₺ ile 50₺ arasında tuttu. Denemek için bastım. Adetli olursa satın almak daha uyguna gelebilir ama istediğiniz kutyu bulmak zor olabilir.
tek maliyet filament de değil. zaman, elektrik, printer aşınması.

tedi mağazalarında üstü üste stoklanabilir kaplar var 25tl ile 65 tl arası. 1.5lt - 5lt arası hacimde.

20li set 429TL
1litreliler bir az yamulmuş geldi. Kapaklarını kapatarak iki gün kolide sıkıştırarak beklettim, idare eder duruma geldiler.

Baskının şeffaf olması avantajlı olur.
Evde baskı daha ucuza da yapılır - model düvarları boş iskele şeklinde yapılırsa araları pleksi veya benzeri takılabilir hazır malzeme ile kaplanır.
İnce aluminyum levha da olur.

Bu aralar 4 harfli markette 15~20~25₺ fiyatlarla çerez kutuları var. Sabit kapak, tuzluk ve Kaşıklı şekilde. İhtiyaca binaen kullanılabilir. 350 ve 500ml hacim aklımda kalmış.

1748456918939.jpeg

Çevrimiçi üyeler

Forum istatistikleri

Konular
7,799
Üyeler
3,141
Son üye
deniz_mert

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Mutluluğun resmi illa güzel çizilmiş tablo olmak zorunda değil.Bazen basit bir çizgi,doğru bir renk,yada küçük bir detay
Python Geliştirmeye eklediğim yapay zeka sunucusu, yeni başlayanlar için roket etkisi
Bir insanın zeka seviyesinin en kolay tesbiti, sorduğu sorulardır.
yapay zeka interneti yedi bitirdi, arama motoru kullanan, forumlara yazan kaldı mı ?
az bilgili çok meraklı
Back