Bende Dremel 4250 35 parça olanı var. Ekstra olarak yanında spiral uzatıcı ile almıştım. Spiral hassas işlerde çok kolaylık sağlıyor. Ama özellikle ağır işlerde kullanilmamasini oneriyorum daha uzun ömürlü olmasi açısından. Genel olarak üründen memnunum fakat balans sorunu var, hepsinde var mıdır bilmiyorum. Ayarlanabilir devir var mesela ama 20-25k devir üzerine çıkınca balans sorunu oluyor özellikle geniş çaplı kesme disklerinde. Kullanma klavuzunda belirttigi teknikle; ucu çeyrek tur çeyrek tur cevirerek en dengeli hali bulana kadar bi kaç deneme yapmam gerekiyor. Zaten 15 20k devir bir çok işimi görüyor. Makine cidden sağlam ve kullanışlı ben bazen zorlayarak kullanıyorum ama banamisin demiyor bi kaç kere diski sıkıştırdıgım bile oldu. Hurda tahtalarla şöyle dandik bi masa yaptım ve kesilecek tahtaları bu dremel ile kestim. Tahtalardaki civi kalıntılarını dremelin orjinal demir kesme diski ile kestim. Tahta kisimlar için uyduruk 6li disk seti almıştım onu kullandım. Görüntü fiyasko ama işlevsel oldu. Sadece bir avuç vida aldım ve eldeki tahtaları degerlendirdim.
Bu dremel ile ilk yaptığım proje bu idi;
Değişik metal hurdalari ve lehim ile birleştirerek yapmıştım.
Düzenleme: Genelde benzetemiyorlar ama o bir tavşan maketi
Bu dremel ile ilk yaptığım proje bu idi;
Değişik metal hurdalari ve lehim ile birleştirerek yapmıştım.
Düzenleme: Genelde benzetemiyorlar ama o bir tavşan maketi