Aixun T420D Full Set Kutu Açılımı ve İnceleme

İlk aldığından beri sanırım tanımama sorunu vardı, acaba ürün kırık mı geldi ya da sonradan mı oldu ?
İlk geldiğinde kırıktır. Çünkü ben hiç sağını solunu kurcalamadım. Hep uca bahane buldum. Ancak bu gün detaylı bakınca fark ettim kırık olduğunu.

Aldığın yer ile konuşsaydın belki yardımı olur :)
Yok abi ya. Alalı çok oldu. Ben daha günlük sorunlarımı çözemiyorum. Konu dışı ama bu gün özel hastanede olay çıkarttım. Randevu aldım tam saatimde gittim önümde var 4 kişi. Neyse dedim geçtim sıraya bekliyorum. Bu seferde hanımefendinin biri saatinde randevusuna gelmemiş, kaçırmış. Onuda benim önüme almaya kalktılar şarteller attı benim. Muayenede olmadım çıktım.

Özel hastanede günlük çözemediğim işimi, üstünden bir yıl geçen bir yerde çözme umudum yok yani.

İnce tel ızgara al değişik ölçülerde, sonra da havya ile yerine erit, tamir edilir o. Böyle ufak tefek arızalar için ben genelde cihazı geri göndermiyorum, çünkü cihazın geri kalan her şeyi çalışıyor, değiştirilen cihazda çalışması gereken şeyler çalışmıyor olabilir.

1757505798008.jpeg

İnce tel ızgara al değişik ölçülerde, sonra da havya ile yerine erit, tamir edilir o. Böyle ufak tefek arızalar için ben genelde cihazı geri göndermiyorum, çünkü cihazın geri kalan her şeyi çalışıyor, değiştirilen cihazda çalışması gereken şeyler çalışmıyor olabilir.

43730 eklentisine bak
O kırık hiç problem değil abi. Ortadaki boşluğa minnak bir parça sıkıştırdım oldu bitti. Önemli olan havyayı yerine koyunca algılamaması.1-2mm yukarı doğru kaldırınca algılıyor. Yuvaya 1mm bir parça koysam onuda çözücem.

43730 eklentisine bak
Bu şekilde çeşit çeşit (birkaç farklı sıklıkta) bende epey aradım bir türlü bulamamıştım. Hep tek tip denk geldi. Nereden aldın?

Türkiye'de online bir siteden almıştım ama epey zaman oldu hatırlamıyorum sitenin adını. Bunun asıl madeni Perşembe pazarındaki bir dükkan. Adamın tek sattığı ürün böyle ızgaralar :)

Çevrimiçi üyeler

Forum istatistikleri

Konular
8,264
Üyeler
3,285
Son üye
Desper79

Son kaynaklar

Son profil mesajları

erdemtr55 taydin erdemtr55 wrote on taydin's profile.
Merhaba Taydin bey,
Gruba spms serisi yapıcak mısınız?
ben 3 sargılı toroid ile 2 adet flyback sürücek bir devre yapmayı düşünüyorum.size soracak sorularım vardı?
Mutluluğun resmi illa güzel çizilmiş tablo olmak zorunda değil.Bazen basit bir çizgi,doğru bir renk,yada küçük bir detay
Python Geliştirmeye eklediğim yapay zeka sunucusu, yeni başlayanlar için roket etkisi
Bir insanın zeka seviyesinin en kolay tesbiti, sorduğu sorulardır.
yapay zeka interneti yedi bitirdi, arama motoru kullanan, forumlara yazan kaldı mı ?
Back