O zaman kapıyı sadece üst kanal taşımıyor. Bu durumda hasta taşıyıcı kanal için bu durumu gözönüne almak gerekir diye düşünüyorumKapının altında bir kanal var, zemine de o kanala giren bir dil monte ettim.
O zaman kapıyı sadece üst kanal taşımıyor. Bu durumda hasta taşıyıcı kanal için bu durumu gözönüne almak gerekir diye düşünüyorumKapının altında bir kanal var, zemine de o kanala giren bir dil monte ettim.
O zaman kapıyı sadece üst kanal taşımıyor. Bu durumda hasta taşıyıcı kanal için bu durumu gözönüne almak gerekir diye düşünüyorum
Çünkü dönüşler var vs.
Yok ellerinde yokmuş bu model için ray. O mesajını ellerinde rayın bana uyduğunu düşündüğüm için yazmıştım. Üstelik ellerinde ray içinde ses yok. Muhtemelen ellerinde stok yokHazır dönen rayları da sağlıyorlarsa büktürmekle de uğraşmayacaksın demektir. Muhtazam bir şekilde bükülmüş olarak gelecek ve bu da arabanın çok az bir zorlama ile dönebileceği anlamına geliyor.
Ellerinde yok abi. Olsa hiç uğraşmayacağım. Kaç para olsa alacağım.Hazır dönen rayları da sağlıyorlarsa büktürmekle de uğraşmayacaksın demektir. Muhtazam bir şekilde bükülmüş olarak gelecek ve bu da arabanın çok az bir zorlama ile dönebileceği anlamına geliyor.
Böyle olursa tahrik vermek zor olur