Tansiyon aleti tavsiyesi

yaşlı annem için tansiyon aleti arıyorum tavsiye edebileceğiniz marka model var mıdır bütçe 900- 1000 tl bandı bu marka nasıl acaba kullanan tecrübe eden var mı :

yaşlı annem için tansiyon aleti arıyorum tavsiye edebileceğiniz marka model var mıdır bütçe 900- 1000 tl bandı bu marka nasıl acaba kullanan tecrübe eden var mı :

Medikalcileri dolaşarak satın almak daha mantıklı olur. Çünkü onlar, güvenilir ve garantili firmalarla çalışmayı daha mantıklı bulurlar.

Geçen haftalarda kanül almak için gittiğimde sohbet ederken sordum Omron markasını önerdi, bir kere alır yıllarca kullanırsın 1 tık pahalı ama diğerleri 2 senede elinde kalıyor dedi. Fiyatı 1750'ydi sanırım.

Bilekten değil koldan ölçüm yapanlar tavsiye ediliyor..

Yaşlı birey varsa tansiyon cihazına ek olarak parmak tipi oksimetrede alınabilir.ucuz cihazlar..
1_org_zoom.jpg

biz ailecek yüksek tansiyon hastasıyız. ben ve diğer sağ olan üyeler sürekli ilaç kullanmak zorundayım. simbo nun bilekten ölçen bir nanesi var bende, bu altıncı yılı olabilir. çoook yüksek kalite değil ama doğruya yakın ölçüyor. unutmayın sağ bilek, sol bilek fark ediyor. o yüzden sayısal farkı görmek için eczane veya asm de ölçüm yapıp karşılaştırma yapınız.

Forum istatistikleri

Konular
8,991
Üyeler
3,631
Son üye
okanbahadirsoygur

Son kaynaklar

Back