tahir kemal
Üye
yaşlı annem için tansiyon aleti arıyorum tavsiye edebileceğiniz marka model var mıdır bütçe 900- 1000 tl bandı bu marka nasıl acaba kullanan tecrübe eden var mı :
Medikalcileri dolaşarak satın almak daha mantıklı olur. Çünkü onlar, güvenilir ve garantili firmalarla çalışmayı daha mantıklı bulurlar.yaşlı annem için tansiyon aleti arıyorum tavsiye edebileceğiniz marka model var mıdır bütçe 900- 1000 tl bandı bu marka nasıl acaba kullanan tecrübe eden var mı :
Omron iyidir, uzun yıllar kullanılır.yaşlı annem için tansiyon aleti arıyorum tavsiye edebileceğiniz marka model var mıdır bütçe 900- 1000 tl bandı bu marka nasıl acaba kullanan tecrübe eden var mı :
Öyle de hocam, kendininkini ölçerken hiç hareket etmemek gerekiyor. Yanlış sonuç vermez mi?Ben manuel tansiyon aleti kullanıyorum. Deterministik ölçüm yapıyor ve pil derdi de yok.
Evet katılıyorum. Kendini ölçmek istediğinde hatalı çıkarımlar verecektir.Öyle de hocam, kendininkini ölçerken hiç hareket etmemek gerekiyor. Yanlış sonuç vermez mi?