cem61
Aktif Üye
Tamam,kolay gelsin.bu pil gurubunu nerede kullanacaksınız.Çıkardım onu tp4056 ile sarj ediyorum. Tekrar bağlayıp kullanırım bms ile sarj edip sonucunu yazarım.
Tamam,kolay gelsin.bu pil gurubunu nerede kullanacaksınız.Çıkardım onu tp4056 ile sarj ediyorum. Tekrar bağlayıp kullanırım bms ile sarj edip sonucunu yazarım.
Teşekkürler. Arduino ile rc araba yapıyorum onun için.Tamam,kolay gelsin.bu pil gurubunu nerede kullanacaksınız.
Tamam,büyük akimlarda bms sonun çıkartır (şarjlı matkap gibi) onun için sormuştum.Teşekkürler. Arduino ile rc araba yapıyorum onun için.
denge sağlandı mı?Çıkardım onu tp4056 ile sarj ediyorum. Tekrar bağlayıp kullanırım bms ile sarj edip sonucunu yazarım.
Kusura bakmayın acil başka bir işim çıktı yazamadım. Denge sağlandı sorun yok şuan çok iyi çalışıyor ama bir süre şehir dışına dışına çıkacağım. Bu yüzden piller duracak. Yaklaşık 1 ay bakamayacagim. Nasıl muhafaza etmem gerekir?denge sağlandı mı?
Sarı kaployu mu kesçez şimcik? Yohsam gırmızıyı mı?Atarım ama bantladim silikonladim cok görünmüyor. Saatli bomba gibi gözüküyor
Uzun süre kullanılmayacak lityum iyon piller için %70 şarjda bekletmek gerektiğini okumuştum. Ancak 1 ay uzun bir süre değil, boş olmadığı sürece rahatlıkla saklanabilir diye düşünüyorum.Nasıl muhafaza etmem gerekir?
Sağolun içim rahatladı. Hafif serin bir yere bırakıp geldim.Uzun süre kullanılmayacak lityum iyon piller için %70 şarjda bekletmek gerektiğini okumuştum. Ancak 1 ay uzun bir süre değil, boş olmadığı sürece rahatlıkla saklanabilir diye düşünüyorum.