3D Yazıcı Alt ve Üst Baskı Farkı

Onun ayarlaması da şöyle oluyor;

  1. Profil içlerindeki eksantrikleri gevşetiyorsunuz.
  2. Eksantrik karşısındaki 2şerden 4 adet bulonu da gevşetiyorsunuz. Sonra gevşetilen bu 4 bulonu içeri doğru kastırıp tekrardan sıkıyorsunuz. Soldakiler sağa ve sağdakiler sola doğru kasacak.
  3. X profilini tekerlere bağlayan plakaların üstündeki X profilini tutan bulonları söküp profili düz olacak şekilde tekrardan toplayacaksınız. Bunun düz olup olmadığını anlamak imkansız. Çünkü X takımını dışarı çıkartmadan o bulonları açamıyorsunuz.
  4. 3. adımı 20-30 iterasyon götürüp sıfıra yaklaştığınız zaman Z profillerinin arasındaki mesafe dikkat ederek montajını yapın ve ince ayarı eksantriklerle halledin.
 
Adım adım hepsini yapıyorum.
 
  • Beğen
Reactions: 333

Forum istatistikleri

Konular
8,420
Mesajlar
138,186
Üyeler
3,331
Son üye
Rinvalenor

Son kaynaklar

Son profil mesajları

mechanic ayhanarican mechanic wrote on ayhanarican's profile.
https://www.allmystery.de almanca biliyorsan burada araştır. Yapay zekada çeviriyor gerçi.
Almanların matematik bilgisi daha iyi oluyor.
“Kendi yolunu çizen kişi, kimsenin izinden gitmez.” – Nietzsche
Kim İslâm’da güzel bir çığır açarsa (güzel bir alışkanlık başlatırsa), onun sevabı ve kendisinden sonra ona uyanların sevapları, onların sevaplarından hiçbir şey eksilmeksizin ona da yazılır.
erdemtr55 taydin erdemtr55 wrote on taydin's profile.
Merhaba Taydin bey,
Gruba spms serisi yapıcak mısınız?
ben 3 sargılı toroid ile 2 adet flyback sürücek bir devre yapmayı düşünüyorum.size soracak sorularım vardı?
Mutluluğun resmi illa güzel çizilmiş tablo olmak zorunda değil.Bazen basit bir çizgi,doğru bir renk,yada küçük bir detay
Back
Top