P1S, X1-C yazıcıların fiyatları %40 civarında düşmüş. 2 ay önce ₺47K~48K civarında satılan p1s şimdi ₺33K civarında. ₺80K civarındaki x1-c ise ₺55K civarında
Bambu Lab P1S 3D Yazıcı 3D Yazıcı Modelleri Bambu Lab firmasının üretimiş olduğu hızlı 3D yazıcılardan P1S modelidir. Kapalı yapısı sayesinde P1P modelinden ayrılmaktadır.Kutudan çıktığı anda çalışır, 15 dakikada kurulur.Yüksek sıcaklıkta filament baskı için kapalı g&o
www.robo90.com
p2s çıkacağı için eldeki stokları eritiyorlar diye düşünüyorum.
aslında bir tane çift kafalı mühendislik odaklı yazıcı yapsalar süper olur. ams sistemi güzel ama çok filament ziyan ediyor ve yavaş kalıyor. ben mesela destek filamentini başka malzeme basmak ve kolay ayırmak istiyorum ya da en fazla 2 renkli ön panel benzeri mühandislik parçaları üretmek istiyorum. 2 kafalı bir cihaz bunu çok hızlı ve pratik biçimde yapabilir.
USSA isimli bir youtube sayfasını takip ediyorum. Bu arkadaşlar 3D ve ahşap işinde oldukça mahir videolar paylaşıyor. Bu arada videoları ABD'den paylaşsalar da USSA Türkmence işinde mahir anlamına gelen bir terimmiş. İşlerini beğendiğim bu arkadaşların Snapmaker yazıcı kullandığını görüyorum.
Her neyese, bende yazıcı olarak Ender 3 Pro var. Çok uzun zamandadır kullanıyorum hala da kullanmaya devam edebilirim. Fakat lazer ve CNC ihtiyacım da var. Bütün bunlar, yer sorunum ile birleşince beni Snapmaker'in Artisan 3-in-1 3D yazıcısına yönlendiriyor...
Kim İslâm’da güzel bir çığır açarsa (güzel bir alışkanlık başlatırsa), onun sevabı ve kendisinden sonra ona uyanların sevapları, onların sevaplarından hiçbir şey eksilmeksizin ona da yazılır.
Merhaba Taydin bey,
Gruba spms serisi yapıcak mısınız?
ben 3 sargılı toroid ile 2 adet flyback sürücek bir devre yapmayı düşünüyorum.size soracak sorularım vardı?