ibrahimcelik
Kıdemli Üye
Ben creality CR-10 SE aldım.
Ayrıca şeffaf akrilik malzemede dolaylı olarak kesebiliyormuş.
Evet arkadaşlar, 2 farklı kanaldan snapmaker-artisan 3'ü bir arada 40Watt lazer ürün için fiyat aldım. İki kanaldan gelen fiyat arasında 100usd fiyat farkı vardı. Sanki pahalı fiyat veren diğerinden fiyat alıp üzerine 100usd eklemiş gibi bir durum sezinledim.
Özetle hemen teslim 3250$+KDV fiyatı var.
Ayrıca şeffaf akrilik malzemede dolaylı olarak kesebiliyormuş.
Genix harici fiyat veren arkadaş makinede hangi lazer gücünü istediğimi sordu. Fiyatı ona göre netleştirdi. 2W, 10W(kamera desteği mevcut) ve 40W modül mevcut. Diğerlerinin içeriğine tam vakıf değilim 40W olanda 8 adet lazer diyot mevcutmuş ve isteğe göre bazı gruplar devre dışı bırakılarak daha düşük güçlerde kullanıma imkan sağlıyormuş.Resmi dağıtıcısı ile aynı fiyat o zaman. Açıklamasında lazer gücü yazmıyor ama aşağıdakinin de 40W olması lazım. Güncel ürünlerin hepsi 40W çünkü.
Şeffaf akleriklerin üzerinde kaplama bir folyo oluyor. Bu durumda folyo üzerinden de kesiyor mu? Eğer öyle ise kaplamalı plaka alıp isteğe göre kesmek mümkün olabilir.
Araya uyuz giriş yapayım. Endüstriyel laser cihazlarda yaklaşık olarak verim %20 dir. 50w laser ışını almak için 250W enerji harcanır.
Geçenlerde sana video atmıştım. Yıl başına doğru ürün gamına eklenecek compact bir ürün olacak. Lazer istiyorsan düşünebilirsin. 1064nm 18w (gerçek ) olacak.Yav burada kendimizi ikna etmeye çalışıyoruz
Su soğutma özelliği yok diye biliyorum. Onlarca video izledim kimsede de görmedim. Air assist diye birşey var ama o da malzemeyi mi lazeri mi soğutuyor bilmiyorum.@Sercan bu artisan 40W lazer modülünde su soğutma özelliği var mı? Kimi yerde var diyor kimi yerde sadece fan soğutma diyor tam netleştiremedim. Okuduğum kadarıyla, eğer iyi soğutulmazsa bir diyot lazeri gücünün büyük kısmını yitiriyor bir süre sonra.
Sayın abim iki tane de sana alalım.Yav burada kendimizi ikna etmeye çalışıyoruz