deneme sürüm yok mu?
21 gün deneme var.
deneme sürüm yok mu?
Baktım şimdi. Tamamen işlevsel diyor. Para verip almana gerek yokki abi denemek için.21 gün deneme var.
Ben 21 günü kullandım zaten program iyi. Ama para verip alamıyorum paypalden ötürü. Süre dolunca çalışmadı bende.Baktım şimdi. Tamamen işlevsel diyor. Para verip almana gerek yokki abi denemek için.
Yurtdışında birine para verelim alsın keyi paypal ile göndersin abiBen 21 günü kullandım zaten program iyi. Ama para verip alamıyorum paypalden ötürü. Süre dolunca çalışmadı bende.
Bu devreyi yaptım. Hiç ışık yok. Yalnız sende üçüncü bacaktan sonras yok. Ben ordan sonrasında bd139 tr kullandım.O video'daki devreyi kurdum. Mevcut değerlerle minimum duty cycle yeteri kadar az değil (%10 gibi). 10 kΩ dirençleri 100 Ω yapınca %1 lere inebiliyor duty. Ama bu bile yeterli değil. Eğer bu devreyi kurarsan, potansiyometrenin en başında, çok küçük bir alanda parlaklık ayarı yapabileceksin. Biraz daha fazla çevirince parlaklık iyice fazlalaşmış olacak.
4934 eklentisine bak
Simulasyon dosyasını ekliyorum, kendin de dene. Senin işin pro miniyle olacak Gökhan